MHP’li Meclis Üyelerinden Soru Önergesi

MHP’li Meclis Üyelerinden Soru Önergesi

Düzce Belediyesi Kasım ayı toplantısı ilk oturumunda MHP’li meclis üyeleri tarafından verilen soru önergeleri dikkat çekti. Düzce Belediyesi tarafından satın alınan led lambaların akıbetinin ne olacağı ve Eski Düzce Lisesi’nin isminin yaşatılması gerektiği MHP’li Meclis Üyeleri tarafından meclis gündemine taşındı.

MHP’li meclis üyelerinden Kasım ayı Belediye Meclis Toplantısında 2 soru önergesi geldi

Led Lambaların Akıbeti Ne Olacak?

İlk olarak Düzce Belediyesi tarafından 220 bin TL’ye satın alınan 107 adet led lambaların akıbeti hakkında verilen soru önergesiyle gündeme taşındı.

55’inin İstanbul Caddesinde çalışır halde olduğu 52’sinin ise çalışmadığı belirtilen led lambaların, MHP’li meclis üyeleri tarafından yapılan araştırmaya göre lambaların ihalesinin yapıldığı tarihten kısa bir süre sonra ihaleyi alan firma şirketinin iflas ettiği için bakımlarının yapılmadığı ve bu nedenle lambaların söndüğü söylendi.

Bakımlarının yapılmadığı lambaların, ihaleden kısa süre sonra iflas eden firma tarafından mı yapılacağı yoksa hurdaya mı atılacağı soruldu. Meclis üyeleri ayrıca konuyla ilgili ihmalin olup olmadığı ve eğer varsa bu ihmal sonucu kamu kaynağında bir azalma yaşandı mı sorusunu yetkililere yöneltti.

Eski Düzce Lisesi’nin Adı Yaşatılsın

Diğer bir soru önergesi ise eski Düzce Lisesi’nin yerinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Parkı ile ilgili oldu.

Düzce’nin önemli tarihi simgelerinden olan Düzce Lisesi’nin yerine yapılan 15 Temmuz Şehitler Parkı’nın isminin Eski Düzce Lisesi 15 Temmuz Şehitler Parkı olması gerektiği MHP’li meclis üyeleri tarafından önergede belirtildi.
 

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.