Siyasiler ilgilenmedi mi?

Siyasiler ilgilenmedi mi?

Ulaştırma Bakanlığı Ankara İstanbul YHT projesinin Düzce’den geçmeyeceğini açıkladı. Düzcemize geçmiş olsun.

Büyük umutlarla Düzce’den geçeceği beklenen İstanbul- Ankara arasına yapılacak olan Yüksek Hızlı Trenin Düzce’den geçmeyeceği Ulaştırma Bakanlığı tarafından açıklandı.

Düzcelinin umutları suya düşerken Düzce’nin siyasetinde yer alan kişilerin ise ne diyeceği merak ediliyor.

YHT'nin Düzce'den geçmesi için projeler üreten ve önemli çalışmalar yapan Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ithafen sosyal medya üzerinde bir paylaşım yaptı. Şamandar paylaşımında şu sözlere yer verdi. 

“ Sayın Cumhurbaşkanım, Ulaştırma Bakanlığı Çin'den kredi alarak Ankara, Sakarya, İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattını yapacağını duyurdu.Sadece 3 yılı kapsayan bu proje ülkemizin zararınadır. 60 yılda amorti etmektedir. Kârlı olan Ankara, Gerede Bolu, Düzce, Hendek, Sakarya, Kocaeli, Gebze, İstanbul güzergahıdır. Bu güzergahta yolcu 3 kat fazladır.14 yılda amorti etmektedir. Bu projenin diğer faydası da deprem bekleyen İstanbul, Düzce ve Bolu'ya kadar yatay yayılacaktır"

 

Kanalımıza ulaşan bir vatandaş ise, “Biz diğer illerin 20 yıl önce gerçekleştirmiş olduğu bisiklet yoluyla ilgilenelim hala. Bizim milletvekillerimiz ne iş yapıyor acaba? Hiç mi ilgilenmediniz? Düzce büyük bir yatırımı daha kaybetti.”

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.12.2019
22:37

Yazık oldu Duzcemize

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,07
Şemsettin Cakir
27.11.2019
11:24

Düzceyi yurutmemek isteyenler sayesinde duzce hep geri kalıyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,88
Vatandaş
26.11.2019
16:14

Sayın vekil ÜMİT YILMAZ bu konuyu her fırsatta dile getirmiş katıldığı birçok platformda anlatmış ve mecliste konuşmuştu. Hakkını yememek lazım. Ya diğerleri?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,30
Sucu emrah
26.11.2019
15:26

şakamı bu bu kesinlikle yapılması gereken bir hat

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,07
kaan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.