Bebekler Yarıştı Aileler Heyecanlandı

Bebekler Yarıştı Aileler Heyecanlandı

Highway AVM ve Özel ÇAĞSU Hastanesi ortaklığında bebek emekleme yarışması düzenlendi. Yarışmada bebekler emeklerken, aileleri ise çocuklarının birinci olması için bebeklerden daha çok performans harcadılar.

 Highway AVM ve Özel Düzce ÇAĞSU Hastanesi tarafından geçtiğimiz Pazar günü bebek emekleme yarışması düzenlendi. Yaşlarına göre 9 grupta yarışan bebekler startın verilmesi ile emeklemeye başladılar. Bazı bebekler etabın yarısında emeklemeyi bırakarak oturdukları yerde oyun oynamaya başladı.

Bazı bebekler ise babaları ve annelerinin yanına emekleyerek oyuncaklarıyla oynamaya başladılar.

Bebeklerinin birinci olması için yoğun çaba sarf eden aileler ise çığlık çığlığa bebeklerinin isimlerini söyleyerek bitiş çizgisine getirmeye çalıştılar.

Yarışmada dereceye giren bebeklere birbirinden farklı hediyeler verildi.

Yarışma öncesi ailelere ek gıda ve uyku düzeni konularında bilgiler veren Çocuk Doktoru Rıfat Can Öztürk ise eğlenceli bir yarışma olduğunu ifade ederek “Bebeklerimizi emekleme yarışmasında burada ağırladık. Aileleriyle de biraz sohbet ettik. Gayet güzel vakit geçirdik. Hedefimiz çocukların ve ailelerin kaynaşabileceği bir ortamla beraber sosyalleşmeyi bebeklerimize de öğretmeye çalıştık. Biraz da eğlenceli vakit geçirerek daha güzel günlerde görüşmek istedik” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.