Destek Ziyaretleri Devam Ediyor

Destek Ziyaretleri Devam Ediyor

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ilin en büyük istihdam fabrikalarından biri olan Teknorot Otomotiv Ürünleri fabrikasında meydana gelen yangın felaketi nedeniyle siyasi parti il başkanları bir araya gelerek fabrika yönetimine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yangın felaketi ile birlikte depolardaki ürünlerin yanması sonucu maddi zarar gören Teknorot Otomativ Ürünleri Fabrikasına ziyaretler devam ediyor.

Son olarak siyasi parti il başkanları bir araya gelerek fabrika yönetimine ziyaret gerçekleştirdi.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, Büyük Birlik Partisi Düzce İl Başkanı Engin Bedir ziyarete katılan isimler arasında yer aldı.

Fabrika yönetimine geçmiş olsun dileklerini ileterek destek veren il başkanları adına açıklamada bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, şu ifadelerde bulundu:

“Bugün Düzcemiz için çok önem arz eden yaklaşık 1700 kişinin istihdam ettiği  beş altı bin kişiye ekmek veren Teknorot Fabrikasında çıkan yangında elim çıkan bir yangın faciası sonrası il başkanları ile ziyarete geldik. Buradaki yöneticilere ve çalışan arkadaşlara Düzce’deki tüm siyasi partilerin il başkanları olarak geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Burada bir can kaybı olsaydı can kaybımızı geri getirmemiz mümkün olmazdı. Bizi en çok sevindiren hadise can kaybımızın olmamasıdır. İkinci meselede çıkan yangının depolarda olmasıdır. Depolar yapılır depolar başka yerlere taşınabilir, ama yangın üretim bölümünde olmuş olsaydı büyük sıkıntı olurdu. Tekrardan üretim faaliyetine geçirilmesinde  çok ciddi büyük zaman kaybı ve çalışan personel arkadaşlarımızın kayıpları  olurdu.  Artı şirketin müşterilerine verilen sözlerde yerine getirilmesinde sıktılar olup şirkette ekonomik yönden daha da büyük sıkıntılar olurdu. Tekrardan üretim faaliyetine geçilmesinde zaman kaybı olurdu. Temenni ediyoruz ki, böyle yangın hadiselerinin yaşanmasın ve gerekli tedbirler alınsın. Teknorat’a iyi günlerde çay içmeye gelmeyi temennisinde bulunarak buradan tüm Düzceli hemşehrilerimize ve Teknorot ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Fabrika yetkililerinden alınan bilgiye göre; haberlerde yer alan fabrikanın tamamı yandı gibi ibarelerin gerçeği yansıtmadığı, depolarda bulunan malzemelere zarar geldiği ve bununla birlikte fabrikanın çalışma faaliyetlerine devam ettiği öğrenildi.

İl başkanlarının ziyaretinin ardından Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu'da fabrika yönetimiyle bir araya gelerek geçmiş dileklerini iletti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.