Gelenek Bu Yılda Bozulmadı

Gelenek Bu Yılda Bozulmadı

Düzce Yeşil Düzce Özel Eğitim Okulu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bu yıl 12.´si düzenlenen Pilav Günü Etkinliği gerçekleştirildi.  

Yeşil Düzce Özel Eğitim Okulu tarafından geleneksel hale gelen pilav günü etkinliği bu sene de yoğun katılımla gerçekleşti.

Etkinliğe Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, eşi Nurgül Dağlı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın eşi Nursen Yanmaz, yöneticiler, okul ve kurum müdürleri ve özel öğrencilerin aileleri katıldılar.

Özel öğrenciler tarafından hazırlanan "Yeşilçam Klasikleri" adlı program; dans gösterileri, müzik dinletileri ve ikramlarla devam etti. Öğrencilerin hazırladığı program, davetliler tarafından büyük beğeni alırken programı hazırlayan öğrencileri Vali Zülkif Dağlı ve Eşi Nurgül Dağlı tek tek tebrik etti.

Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Dilek Kar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Biz her sene faklı bir versiyon yapıp çocuklarımızı farkındalık yaratmak istiyoruz. Aslında 3 Aralık değil biz her gün bu havadayız, okulumuzda her gün bu şekildeyiz. Ama istedik ki bu özel günde özel çocuklarımızı özel insanlarımız görsün hep beraber birlikte mutlu olalım istedik. Okullar çok büyük destek oluyor Düzce’de. Çok sağ olsun hepsi. Okulumuza destek olmaları, diğer insanlarda farkındalık yaratmak bizce daha önemli. Biz zaten bunun farkındayız ve diğerleri de bunu bilsin istiyoruz.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.