Alınan Karneler Trafiği Kilitledi

Alınan Karneler Trafiği Kilitledi

İlkokul, ortaokul ve liselerde karnelerini erken almak ve sömestri tatiline erkekn girmek isteyen öğrenciler ile velileri okullara araçlarıyla gidince Düzce’de trafik kilitlendi. Özellikle açılması için kamuoyu baskısı oluşturulan Fiskomar Kavşağı’nda ışıklardan geçmek kolay olmadı.

 Bütün Türkiye ile birlikte de Düzce’deki ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler, karnelerini alarak sömestri tatiline girdiler. Sabahın erken saatlerinden itibaren öğrenciler ile birlikte velilerde okulların yolunu tuttu. Birçok veli çocuğunu servis yerine karne almaya kendi araçlarıyla götürünce zaten keşmekeş olan ve araç sayısını kaldırmayan Düzce şehir merkezindeki yollar çile yumağına dönüştü. Sürücüler, saatlerce ışıklarda eklemek zorunda kaldı.

Özellikle açılması ve kapanması sorun olan Fiskomar Kavşağı’nda araç kuyrukları kilometreleri buldu.

Haber: S.AKYOL- H.DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.01.2020
21:01

Fevziçakmak mahallesi muhtarı bu kavşağın halini görmüyo mu karşıya geçerken kendisi uçarak mı geçiyo yoksa altdan kimsenin bilmediği bir tünelden mi geçiyo eseriyle gurur duyuyordur heralde araç kuyruğunun farkında mı oluşan kuyrukta su ve simit satışı yapsın artık araçlara fevziçakmakdan çarşı içine gelen araçlara

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,11
Düzceli
17.01.2020
20:54

Bu fisko kavşagını tekrar açılmasına kimler sebeb olduysa Allah onları bildiği gibi yapsın Başkanından emeği geçen kim varsa rezillik ve eziyetden başka bir işe yaramadı sınıfta kaldınız .

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,76
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.