Cicu’nun Tüylerinizi Diken Diken Edecek Anısı

Cicu’nun Tüylerinizi Diken Diken Edecek Anısı

Düzcespor gönüllüsü Selim Cicu’nun yol hikayesi herkesin tüylerini diken diken etti. Düzceli Şehidin şehadet haberini alan ve Düzce’ye geri dönmeye karar veren Cicu, Tosya’da seyrederken Düzceli Şehit Özgür Işık’ın devresi Tosyalı Şehit Ufuk Deniz’in şehadet haberini alması üzerine rotasını değiştirdi.

Bisiklet Kulübü Federasyon Başkanı olan Selim Cicu, Düzcespor’un Tokatspor ile karşılaşacağı maç öncesi bisiklet ile Düzce’den yola çıkarak takımına Tokat’ta destek vermek için 639 kilometre yol kat etti. Selim Cicu Tosya’da seyrederken çığ felaketinde şehit düşen Düzceli Özgür Işık’ın şehadet haberini alması üzerine turuna son verip Düzce’ye dönme kararı aldı ancak dönmedi. Onu yolundan çeviren ise Düzceli Şehit Özgür Işık’ın devresi olan ve aynı çığ felaketinde şehit düşen Tosyalı Şehit Ufuk Deniz oldu.

Düzce TV ekranlarında yayınlanan Spor Sayfası programında o duygulu anları paylaşan Selim Cicu şunları söyledi:

“Ben Düzceli şehidimizin olduğunu öğrendiğimde Tosya’ya 20-25 kilometre yakınlıktaydım. Tosya’ya gelmeden önce gidenler bilir orada son bir rampa var bayağı da dik bir rampa. O rampayı tırmanırken arkadan kıyamet bir kalabalık geldiğini fark ettim. Siren sesleri falan da var. Ben de hani kalabalık olduğunu görünce hemen sağa çektim durdum. Bakınca anladım zaten hemen şehit cenazesi olduğunu. Ben orada zaten turumu bitirmiştim. Özgür kardeşimizin cenazesine katılmak için ileride bulunan bir tesise gittim. Sonra olaylar kendi kendine gelişti. Aklımda turu bitirdim ve Düzce’ye dönme kararı aldım. Tesise girip arkadaşlara Düzce’ye gidecek olan otobüsü sordum. Onlarda en erken otobüsün gece 1’de olduğunu söylediler. Ama istersem aktarmalı gidebileceğimi söylediler. Niye bu kadar ısrar ettiğimi sordu. Bende anlattım. Abi dediler bizim şehidimiz de sizin şehidinizin devresi. Aynı çığ altında şehit oldular. Sonra çocuklar biz taziye evine gidiyoruz dediler. Ben bisikleti bıraktım oraya arkadaşlarla beraber taziyeye gittik. 1-2 saat orada durduk dua ettik. Çok da duygulu anlar yaşadık orada. Allah hepsine rahmet etsin, Allah hepsinden razı olsun.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.