Başkan Özlü Projeleri Yakından Takip Ediyor

Başkan Özlü Projeleri Yakından Takip Ediyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kullanım tasarrufu belediye şirketi Beltur A.Ş.’ye geçirilen Düzce Kasrı’nda yürütülen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. 

 Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz günlerde işletme hakkı belediye şirketi Beltur A.Ş.’ye devredilen Bahçeşehir bölgesinde yer alan Düzce Kasrı’nda başlayan yenileme çalışmalarını bizzat kendisi takip ediyor.

Sosyal tesis için son hazırlıkları inceleyen Özlü, “Düzce Kasrı’nda devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceledim. Çevre düzenlemesi şuan da devam etmekte ve bina içerisindeki tadilatları da en kısa süre de tamamlayacağız. Düzce manzaralı sosyal tesisimizde nişan, kına, düğün organizasyonları yapılabilecek. Tesisimizin yemek menüsü Düzce’ye özgü yöresel lezzetlerinden oluşacak. Burası ‘Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’ haline gelecek. Menüsünde 81 çeşit Düzce yemeği olacak. Ayrıca çocuk oyun alanları da olacak. Hem Düzcelilerimizin hem de dışarıdan gelen misafirlerimiz için keyifle vakit geçirebilecekleri, temiz havası, eşsiz doğa manzarası ile 7 den 77 ye herkesin tercih edebileceği Düzce’nin prestijine yakışır bir mekan haline gelecek. Sosyal tesisimizi yaz aylarına kadar bitirmeyi planlıyoruz.  Düzce’mize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.03.2020
00:00

NE YAPTIK Kİ DÜZCEYE YIKMAKTAN BAŞKA

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,43
RÜSTEM
27.03.2020
14:42

Sayin baskanimiz ve ekibi virus demeden sahadalarasagida yorumm yapaniftiracilae proje uretmediler yetistiremediler demesinler diye. Allah musibet vermis akillanmiyosunuz,yazik size. Cinliler yunanlar sizden iyi be

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,00
Duzceli
26.03.2020
23:56

SANA SÖZ VERİYORUM SAYIN BELEDİYE BAŞKANI PARAYI BULAYIM ORASINI SATIN ALACAM......

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,91
madura
26.03.2020
18:12

Ekibe bak Allah aşkına.başkanım kusura bakma ama sendeki bu ekiple ancak ilçe yönetilir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,42
Peker


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.