İyi Parti'den 97.Yıl Mesajı

İyi Parti'den 97.Yıl Mesajı

İyi Parti'den 97.Yıl Mesajı

İyi parti İl Başkanı Yunus Özay Er 30 Ağustos Zafer bayramını kutlayarak, "Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün, düşman birliklerini Anadolu'dan çıkarmak amacıyla başlattığı harekât sonucu işgalci birliklerin Anadolu topraklarından sürülüşünün 97. yıl dönümünü kutlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz" dedi.

Er mesajında ; 30 Ağustos zaferi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda önemli ve güçlü adımdır. Vatan topraklarımızda milli irademizin ve bağımsızlığının ilelebet süreceğinin tüm dünyaya ilanıdır. Aziz Milletimiz bu önemli adımın ardından yüksek bir iddia ortaya koymuş, “muasır medeniyetler seviyesini yakalama” hedefiyle cumhuriyeti kurmuştur.

İnancı ve kararlılığı dışında her şeyini kaybetmiş olan aziz milletimiz,  verdiği var olma mücadelesinin neticesinde bir kere daha büyük bir zafer kazanarak, bağımsızlığa giden yolda tüm engelleri bertaraf etmiştir. Dolayısıyla, 97 yıl önce kazandığımız bu büyük zafer, asırlardır hür yaşayan milletimizin ilelebet bağımsız yaşama iradesinin en önemli göstergesidir.

Vatanımızın kurtuluşunu hatırlamamız iyi anlamamız ve vatanımıza, bağımsızlığımıza  ve onurumuza sahip çıkmamız gerekmektedir.

 Başta Atatürk olmak üzere Vatanımızın bağımsızlığı ve onuru için gözlerini kırpmadan ölüme giden Kurtuluş Savaşı Kahramanlarımızı minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.