Küçük ; Bizde Ortak Akıl Vardır

Küçük ; Bizde Ortak Akıl Vardır

 Küçük ; Bizde Ortak Akıl Vardır

İyi Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, AK partinin seçimler nedeniyle panik hali içinde olduğunu belirterek ‘ Seçimler yaklaştıkça, Ak parti içinde varolan karışıklık iyice gün yüzüne çıkmaya başladı’ dedi. Küçük, Ak partinin iç meselelerle uğraştığını vurguladı ve ‘ Bizim yönetimimizde ortak akıl vardır, yönetim anlayışımızda akıl ve istişare vardır’ dedi.
Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Ak parti içinde basına yansıyan tartışmaların, parti içinde panik havasından kaynaklandığını ileri sürdü. Küçük, Ak partinin seçim kaybetme telaşına girdiğine dikkat çekerek ‘ Ak parti içinde Belediye Başkan Adayı ile partililer birbirlerine girdiler. Birbirlerini yalancılıkla itham etmeye başladılar. Bu durum parti içi kargaşayı iyice gün yüzüne çıkarmıştır. Düzce’de artık herkes bunun farkında’. Küçük, seçimler için yayınladıkları bildiride ortak ilkelerin belirlendiğine dikkat çekerek ‘ Bizim yönetimimizde ortak akıl bulunmaktadır. Biz her fikre, ifadeye kanaat hürriyetine saygılıyız. Bizim yönetim anlayışımız tek sesliliği reddeder, akıl ve istişareyi savunur’ dedi.

Küçük Faruk Özlü'ye açık bir mektup yazarak mektubunda; 

 

FARUK ÖZLÜYE AÇIK MEKTUBUMUZDUR

Sevgili Faruk Özlü, öncelikle belirtmek isterim ki ben Ömer Küçük. Mevcut tarih itibarı ile Düzce Belediye Başkan adayıyım. Herhangi bir sıfat belirtmeden sadece Ömer küçük deseniz de tanırlar beni sağ olsunlar. 
Diyeceğim o ki katıldığınız toplantılarda şahsımdan ve ekip arkadaşlarımdan “birisi, bazıları, diğerleri, terör örgütlerine destek verenler, tehlikeli kişiler diye bahsederek kendi çapınızca yaptığınız itibarsızlaştırma çalışmaları beni etkilemediği gibi sizi komik duruma düşürüyor uyarmak istedim. Çünkü dürüst, ilke sahibi, dosdoğru insanlar, kendileri gibi insanlarla rakip olmak isterler. 
Kendi yaptığınız anket sonuçlarının hüsran dolu olmasının ve aramızdaki büyük puan farkının sizin hatalarınızın sonucu olduğunu algılayıp sorumluluğu üzerinize alarak, üslubunuzu düzelterek, şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma saldırmadan yolunuza devam etmenizi sevgiyle tavsiye ederim. Gerçi sizi de anlıyorum beni Düzceli kardeşlerim iyi tanırlar. Siz Düzce’de hiç bulunmadığınız ve gördüğüm kadarıyla Düzce’den de bir haber olmanız sebebiyle beni tanımamanız, bana değişik yollarla seslenmeye çalışmanız size yaraşır bir davranış aslında. Cahil lafını şahsınıza iade ediyorum. İade ediyorum ki sizde, 15 Nisan 2016’da Düzce’mize gelip aynı platformda 81. İle 81 proje açılışı yaptığınız birde kurdele keserek kahkahalarla kutladığınız Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu beyefendiye iade edersiniz. Keşke o gün kestiğiniz kurdeleyi parmağınıza taksaydınız en azından nadiren uğradığınız Düzce’mize hangi amaçla geldiğinizi ve ne yaptığınızı unutmazdınız. Zira eskiden büyüklerimiz önemli şeyleri unutmamak için parmaklarına kurdele bağlarlardı. Yalnız o gün ile bugün arasında şöyle bir fark var Nisan 2016’da 81 Proje açılışını sizin de içinde bulunduğunuz parti mensubu başbakanla yapmıştınız, 20 senelik esnafların bile dükkanını açmıştınız. O günde çok şaşırmıştık halk olarak. Yahu adamlar zaten yıllardır vardı. Adamın beklide babadan kalma dükkanını neden tekrar açıyorlar demiştik. Proje neydi? Siz bunu bile hatırlamıyorsunuz çünkü altı boştu ve sözü verilen vaatlerin hiç biri gerçekleşmedi. Bugünse bu sözü içi dolu dolu, şeffaf ve her an hesap sorulabilir şekilde biz veriyoruz. Şimdi ben size soruyorum. Yakın geçmişte ne yaptığını hatırlamayan, rakiplerini cahil, terörist, tehlikeli, öteki, beriki diye itham ederek insanları kutuplaştıran, Sayın Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı, yeni Düzce Belediye Başkan Adayı Doktor Faruk Özlü; Siz dün ne konuştuğunuzu bilmezken olur ya seçimi kazandınız(!), ne vaat ettiğinizi hatırlayıp hayata geçirebilecek misiniz? Yaptığınızı iddia ettiğiniz projeler bile size ait değilken bu ne aymazlıktır ki, benimle ilgili “bunlar ne projesi yapabilirler” şeklinde konuşabiliyorsunuz. Duydum ki mahallelerle sözleşme imzalıyormuşsunuz sözümü tutacağım diye, ne büyük acizlik! Yüce Rabbim kimseyi bu kadar güvenilmez hallere düşürmesin. Siz ne söylerseniz söyleyin aramızdaki en büyük fark, insanlar bize güveniyorlar hamdolsun. Bizim SÖZÜMÜZ SENET’tir.
Seçim çalışmaları esnasında yaptığımız mitingler, çadır toplantıları hemşehrilerimizle topluca konuşabildiğimiz ve birbirimizi dinleyebildiğimiz saygın ve ciddi mecralardır. İki lafı bir araya getiremeyip stand-up gösterisine çevirmek acıklı bir davranıştır. Ekip önemlidir.
Açık Davetimdir; Son olarak sizi seçim öncesi istediğiniz bir kanalda canlı yayına davet ediyorum.  Davetime icabet edecek kadar kibar, cesur, korkusuz ve kendine son derece güvenli biri olduğunuzu düşünmek istiyorum. Ne demişler kişi kendinden bilir işi… Gelin birlikte bir tv programına çıkalım, birbirimizin gözünün içine baka baka Düzce’mize yapacaklarımızdan, yapacaklarımızı nasıl yapacağımızdan, yapamadıklarımızı neden yapamadığımızdan, Düzce’mizin güzelliklerinden,  mahallelerinden, sokaklarından, insanlarından, örf adetlerinden 72 milletten bahsedelim. Sizden, benden bahsedelim mesela, dostlar Düzceli görsün…
Düzce’li ÖMER ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.3.2019
21:15

Düzcenin çocuğu adam gibi adam ÖMER KÜÇÜK

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,28
Uğur Gül


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.