Yunus Özay Er; Ömer Küçük Düzcenin Markasıdır

Yunus Özay Er; Ömer Küçük Düzcenin Markasıdır

Alternatif Bakış programına konuk olan iyi parti chp düzce belediye başkan adayı ömer küçük ve iyi parti il başkanı yunus özay er Ömer Küçük düzcenin markasıdır. Ömer küçüğün bizim partiden aday olması onun teveccühüdür dedi.

 

Alternatif Bakış programına konuk olan iyi parti chp düzce belediye başkan adayı ömer küçük ve İyi parti il başkanı Yunus Özay Er  oldu. Er  Bir kere seçime adaylar açısından bakıldığı zaman Düzce Belediye başkanlığının seçimler bazında en yüksek kaliteli seçimlerinden birisini yaşıyoruz. Bahsedilen isimler çok üst düzey isimler. Halkta karşılığı olan isimler. Kampanyanın son günlerinde birbirinden ayrı planlamak gerekiyor. Başlangıç ön hazırlık ve aktivasyon olarak 3 kampanya oluşturduk. Herkesin iddiası var. Bizde iddialı başladık. İddiamıza iyi bir noktaya dönüştürdük. İnşallah seçimi kazanacağız.  Dedi.

 

YAPILMAMIŞ BİR İTTİFAKI VAR GÖSTERMEK SEÇMENE SAYGISIZLIK

 

Er Çok güzel bir yarış olduğunu söyleyebilirim. Anketlerin yapılış şekli birbirinden çok farklı. Burada doğru strateji anketlerden ziyade sokağın sesini halkın kalbini dinlemek. Halkın gönlü halkın sesinin teveccühünü Ömer beyden yana olduğunu gördük. Bu kadar iddialı konuşmamızın en büyük nedeni de bundan kaynaklanıyor. Buda çok çalışmaktan geçiyor. Partilerin Düzce geçmişlerini mali güçlerini değerlendirdiğimiz zaman bize çok çalışmak düşüyor. Bizde çok çalıştık. Ömer abi üst düzey bir çalışma gerçekleştiriyor. Bugün 3 tane miting yaptık. Ömer abi o kadar dinç olması beni bile şaşırtıyor. Halkın arasında oluyoruz. Halkın fikirlerine direk müdahil olabiliyoruz. Benim iddiam anket sonuçlarına dayanmıyor. Yaşanan bu seçim süreci bilgiden belgeden uzak bir seçim süreci.Her vatandaş bizim için değerlidir.Yapılmamış bir ittifakı sanki varmış gibi göstermek hem partilere hem seçmene bir saygısızlık olarak görüyorum.dedi.

Yunus Özay Er Düzce’de bize yapılan söylemler bir haksızlık bu algı kamuoyunda tutmadı biz buranın çocuklarıyız.Aslında projelerin yarışması lazım kaynağım budur delilim budur denmesi lazım halkta bu söylem ve eylemle başkanını seçer.Ülke öyle bir noktaya gidiyor ki bir önceki  yerel seçimden bu seçimin ne gibi bir farkı varki.  O zaman işsizliği konuşalım resmi verilerde yüzde 13 piyasada ise yüzde 20 lerde ondan bahsedelim.Düzce seçimini değerlendirirken yüzde 20 lerdeki Enflasyondan bahsedelim yüzde 25-30 bandındaki faizlerden bahsedelim dedi.

 

 

ÖNCE TERÖRİST SONRA CAHİL DEDİ, DAVUTOĞLU ÖRNEĞİNİ GÖSTERDİ

İyi parti chp düzce belediye başkan adayı ömer küçük Sevgili başkanımızda çok güzel bir seçim süreci yürütüyor. Biz güzel bir yapı oluşturduk. Biz iyiyiz. Bana ve meclis üyesi adaylarına ve Düzce’nin meclisine aday olan arkadaşlarımıza göreve vereceklerine inanıyorum. Şeklinde konuştu.

 

Küçük Düzce’nin gelişmişliği için çalışıyoruz. Sayın bakan önce terörist ardından cahil söyleminde bulundu. Biz proje açıklıyoruz. Düzce’mize ciddi bir çalışma yaptık. Biz mali güçle bir proje hazırlamadık. Düzce Üniversitesi öğrencileri ile proje ürettik. Yerelde ürettiğimiz 81 proje çıkarttık. 81 proje ürettik bunu söyledik. Düzce ile bütünleşik proje sunumu yaptık. Düzce’nin plakası 01 olsaydı dediler. Düzce’nin plakası 81, 01 ile ne alakası var. Biz adana da seçiğme girmedik ki adana ile ne alakamız var. Adana ile Düzce ‘yi özleştiren ne gibi bir şey olabilir. Bu cahilce bir söylemdir. 2016 yılında sanırsam Düzce’de Ahmet Davutoğlu başbakan iken sayın Bakan o zaman Bilim sanayi ve teknoloji bakanı iken 81 projenin kurdelesini kestiler. 81 projede olurmuymuş. Biz cahilmişiz.. Böyle bir söylem olurmuymuş. Sayın bakan bize odaklı siyaset yapıyorki. Yapamadıklarını biz söylemiyoruz. Bize demeseydi terörist biz demezdik ki ne oldu asar suyu. Demeseydi ki bize cahil biz ne oldu Düzce’nin kentsel dönüşümü. Bizim arkamızda Düzceli var. İşi çirkin bir siyasete getirdiler. Kendimizi ezdiremezdik. Talan edilen bir Düzce Belediyesini niye o zamanlar yardımcı olmadınız.dedi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.3.2019
13:06

Düzce halkı neyin çakma neyin yalan neyin doğru olduğunu bilir. Yozlaşmış ifadeler ve yalanların son durağı olduğunu halk görüyor. Sokaktaki insanlar artık doğru insanları doğru yerde görmek istiyor. Kimin millet vekili olacağını halk karar verir. Basit şeyleri yazmak ve çizmek ile halk zaman kaybetmek istemiyor. Düzce İyi parti insanları halk tanıdıkça onlara güven arttığını sokakta görüyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,74
düzceli
20.3.2019
20:13

ÇAKMA marka değeri olan ürünleri bizim halk yemez. İP sende onun üzerinden prim yapıp millet vekili sıralamasında 1. sırayı alırsın ancak bu millet SANA OY VERMEZ. Yunus kardeş sen baştan kaybettin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%41,88
Burak Yılmaz
20.3.2019
13:21

candan başkanmı arıyorsunuz işte sayın Küçük

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,53
mg
20.3.2019
10:39

Düzcenin markası dediğiniz Ömer Küçük ün mevcut başarıları nelerdir? Zira marka deyince benim aklıma Faruk Özlü ve ekibindeki bazı kişiler geliyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%43,43
81


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.