Er Herkesi Sağduyuya Davet Etti

Er Herkesi Sağduyuya Davet Etti

Er Herkesi Sağduyuya Davet Etti

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Ankara'daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na  yapılan saldırıyı kınayarak, “Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde, her kesimin özellikle siyasilerin uzlaşmacı söylemler yapması ve sağ duyulu olması gerekiyor” dedi.

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Ankara’daki şehit cenazesinde Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayarak, “Ülkemizin hassas bir süreçten geçtiği bu günlerde  her kesimin daha sağduyulu olması gerekmektedir. Seçim süreci boyunca siyasilerin söylemlerindeki kin, nefret ve ayrıştırıcı, ötekileştirici ve kutuplaştırıcı  üslup toplumdaki gerginliğin artmasına sebep olmuştur. 

Seçimleri geride bıraktığımız bu günlerde özellikle siyasi parti liderlerinin daha birleştirici söylemler yapmasında fayda vardır. Nefret söylemlerinin memleketimizi getirdiği nokta çok açık ve net ortadadır. Bir şehit cenazesinde Türk  toplumuna yakışmayacak bir tarzda, siyasi bir partinin genel başkanına saldıracak kadar ayrışan toplumumuzun bu gerginliğinden herkes üzerine düşeni almalı, artık bu memleketin dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlikten başka çıkışı olmadığını anlamalıdır” dedi.

Er, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere tüm CHP teşkilatlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.4.2019
21:30

SENİ HATIRLADIM. HANİ SEÇİM ZAMANINDA YANDAŞLARININ İL YÖNETİMİNE SOSYAL MEDYADAN AĞZA ALINMAYACAK SÖYLEMLER SÖYLEDİĞİNDE SESİN ÇIKMIYORDU. HATTA BU ŞAHISLARI ŞİMDİ YÖNETİMİNE BİLE ALDIN. SEN BARİ SUS. SİYASİ AHLAKTAN BAHSETME.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,06
SABRİ ABİN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.