Ağustos'ta 5 Önerge Verdiler

Ağustos'ta 5 Önerge Verdiler

Ağustos'ta 5 Önerge Verdiler

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzce belediye meclisi Ağustos ayı toplantısında İYİ Parti meclis üyelerinin verdiği önergeleri kamuoyu ile paylaştı.


İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzce belediye meclisi Ağustos ayı toplantısında İyi parti meclis üyelerinin 5 önerge verdiğini belirterek, "Yola çıkarken söz verdiğimiz gibi Düzceli halkımızı yakından ilgilendirdiğini düşündüğümüz konuları meclise sunarak, halkımızın meclisteki sesi oluyoruz. Parti meclis üyesi arkadaşlarımız Ağustos ayı oturumunda da  Düzce'nin gündemini meşgul eden konuları gündeme getirdi”dedi. 

Er, Düzce Belediyesi son meclis toplantısında İYİ Parti meclis üyelerinin verdiği önergeleri şöyle sıraladı:

1) 2014-2019 yılları arası Düzce Belediyesi Hesaplarının incelenmesi ve bu amaçla bir komisyon kurulmasi talebimiz, diğer partilerin de desteği ile kabul edilmiştir. Yine ortak kararla her partiden en az 1 temsilci olması üzerinde de uzlaşma sağlanmış olup, toplam 7 kişiden oluşacak olan bu komisyona 4 AKP, 1 İYİ PARTİ 1 MHP ve 1 de CHP üyesi katılacaktır. 

2) İştiraklere atanan Genel Müdür Yardımcılarının hangi tecrübe, bilgi, liyakat ve becerileri sebebi ile atandıkları ile alakalı partimiz soru önergesi vermiştir.

3) Düzce Belediyesi Meclis üyesi ve AKP Kadın Kolları Başkanı Sayın Güler Güneş hakkında Belediyeye ait olan lokalde çalışanlar, lokalin giderleri ve yapılan hizmetlerin bedelleri, çalışanlar ile olan irtibat, ilgili lokalin denetimi  ve Sayin Emine Alkan’ın Kültür Müdürlüğüne atanmasyina dair hususlar içeren soru önergesi verilmiştir.

4) Sokak Hayvanlarının  beslenmesi için kentin belirli yerlerinde beslenme noktalarının oluşturulmasının hayvanların gerek beslenme gerekse de hemşehrilerimizin güvenliği açısından mühim bir husus olduğu vurgulanıp, bu beslenme noktalarının oluşturulması için önerge verilmiştir. 

5) Şehir merkezinde başı boş dolaşan ve kadınlar başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizin de huzursuz olmasına sebep olan, özellikle de erken saatte okullarına giden çocuklarımızda korkuya sebep olan köpeklerin ve sokak hayvanları için, hayvanların da hakları gözetilerek, gereken önlemlerin alınması için önerge verilmiştir". 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.