Bu Çilenin Bedelini Kim Ödeyecek

Kaynaşlı otoyol gişelerinden Düzce’ye giriş çileye döndü. Alt geçit yapımı nedeniyle gişelerin Düzce girişi kapatılırken otoyoldan Düzce’ye girişler yeni yapılan üst geçitten verilmeye başladı. Düzce’ye gelmek isteyenler ise bağlantı yolundan Kaynaşlı istikametine giderek kavşaktan dönüp Düzce’ye gelmek zorunda kalıyor. Vatandaşlar ise ilk Kaynaşlı toyol bağlantısını arar oldu.

Milyonlarca lira harcanarak yapılan ve neden yapıldığı bir türlü anlaşılamayan Kaynaşlı otoyol bağlantısı, sürücüler için işkence oldu. Kaynaşlı otoyol gişelerinden Düzce’ ye girmek isteyen sürücüler, direk bağlantının alt geçit nedeniyle kapatılmasından sebebiyle üst geçitten Ankara istikametine gidiyor. Benzin istasyonunun karşısında hiçbir önlem alınmayan kontrolsüz kavşaktan dönerek Düzce’ye gelmek zorunda kalıyor. Bu duruma sürücüler isyan ederken Düzce’ye dönüşte konrtolsüz kavşaktan dönüşte D-100 Karayolunda olabilecek bir kazanın bedelini hangi devlet yetkilisinin ödeyeceğini merak ettiklerini dile getiriyor.

Belediye asfalt bulamıyor, karayolları arap misali

Sürücüler ayrıca yapımı yeni tamamlanan ve milyonlarca kliraya maal olan Kaynaşlı otoyol gişelerinin Düzce bağlantısının yol yapım nedeniyle asfaltının kaldırılmasına da isyan ederek; “Düzce Belediyesi sokaklara dökecek asfalt bulamıyor, Karayolları arap misali asfaltı bol buldu kaldırıp kaldırıp döküyor” yorumunda bulundular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.