Apar Topar Açıldı Sorunlar Bitmiyor

Apar Topar Açıldı Sorunlar Bitmiyor

Apar topar açılan Kaynaşlı Otoban bağlantısı çile yumağı olmaya devam ediyor. Darıyeri Yörükler Köyüne, Kızılay Bölge Afet Deposuna geçişi sağlaması planlanan alt geçit, bağlantı yolunun tam yapılamaması nedeniyle sulara teslim oldu.

Yapımı tam olarak tamamlanmadan trafiğe açılan Kaynaşlı Otoyol bağlantısı sorun olmaya devam ediyor. Yaşanan sorunlar nedeniyle yapımı geciken ve apar topar İnşaatı bitmeden hizmete açılan Otoyol bağlantısında Darıyeri Yörükler Köyü ve diğer köylere geçiş alt geçitten verilmesi planlanmıştı. Ancak yayalar için ayrılan alt geçit sulara teslim oldu. Araç yoğunluğu nedeniyle yayalar karşıdan karşıya güvenli şekilde geçebilmesi için yapılan alt geçidin su kanalına dönmesine isyan eden vatandaşlar, milyarlarca lira harcanarak yapılan geçidin içler acısı haline tepki gösterek; “Milyarlarca lira harcanarak bir yatırım yapıldı. Ancak apar topar inşaatı tam bitmeden hizmete açıldı. Ne bir iyileştirme yapılıyor ne de bir çalışma var. Bu yatırım böyle mi olmalıydı” dediler.

Ancak, bağlantı yolundan geçiş olmayan köylere alt geçitlede su dolu olduğu için geçilemezken, vatandaşlar, bağlantıo yolunda sorunların tamamen biterek, sağlıklı hizmet vereceği günü sdabırsızlıkla belmeye devam ederken, yetkilerden de yardım bekliyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.