Gişelerde tabela karmaşası

TEM Otoyolu Kaynaşlı gişelerinde yapılan kavşak sürücüleri zor durumda bırakıyor. Gişelere girerken konulan tabelalar trafik karmaşasına neden olurken, kazalara da davetiye çıkarıyor.

TEM Otoyolu Kaynaşlı gişeleri mevkiinde yapılan kavşakta tabela karmaşası yaşanıyor. TEM otoyolundan gelerek Kaynaşlı gişelerinden çıkmaya çalışan sürücüler Düzce-İstanbul istikameti ile Ankara-Bolu istikameti tabelalarını son anda fark ediyor. Bu sebeple yanlış gişeye giren sürücüler ani fren yaparak geri geri gidip doğru gişeye girmeye çalışıyorlar. Bu durum hem trafik karmaşasına neden oluyor hemde ciddi kazalara davetiye çıkarıyor.

Diğer yandan Kaynaşlı TEM otoyolu kavşağına girildiğinde sürücülerin yanlış gişeden çıkması durumunda tekrar doğru yöne gitmesi mümkün olmuyor. Gişelerden çıkıldığında tekrar doğru yöne gitmek için D-100 karayoluna inilerek Üçköprü Köyü kavşağına kadar gitmek gerekiyor.

Tüm bu sorunlarla birlikte kavşak üzerinden tekrar geri istikamete gitmekte mümkün değil. Kavşağa girildiğinde direk TEM otoyoluna girmek zorunda kalınıyor. Bu da Kaynaşlı kavşağından köylere ulaşmak isteyen sürücüleri zor durumda bırakıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.08.2019
16:54

BU OLAYLARA VE BU YOLLARIN DÜZENİNİ BOZANLARI ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN, BÖYLE BİR MÜHENDİSLİK HATASI ANCAK TÜRKİYE DE VE O DA DÜZCE DE OLUR, GÖLYAKA GİREMEDİM, YOL DOĞRUCA GİŞELERE GİDİYOR, NE OLDU DA GÖLYAKA GİRİŞİ İPTAL EDİLDİ, HANGİ SİVRİ ZEKELI KENDİNİ MÜHENDİS DİYEREK ORTALIKTA GEZEN UCUBE BUNU YAPTI ÇOK MERAK EDİYORUM. SADECE BEN DEĞİLMİŞİM MEĞER BİR SÜRÜ KİŞİ YOLU KAYBETMİŞ HATTA KAYNAŞLIYA KADAR GİDENLER OLMUŞ MİLLETİN BAYRAMI ZEHİR OLDU, YAZIK DEĞİLMİ BU İNSANLARA, ALLAH O SEBEP OLANLARA DA YOLUNU ŞAŞIRTSIN.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,81
ALLAH O SEBEP OLANLARA DA YOLUNU ŞAŞIRTSIN.


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.