Fenerbahçe bu sene Düzce’ye gelecek mi?

Geçen yıla kadar her sezon Düzce’ye gelerek yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası’nda başlayan Fenerbahçe, kampta kım futbolcularıyla taraftarını bir araya getiriyordu. Ancak Ali Koç’un başkan olmasıyla birlikte Topuk Yaylası kampı geçen yıl yapılmamıştı. Ersun Yanal’ın yeniden takımın başına geçmesiyle birlikte acaba kamp yeniden Düzce’ye alınacak mı?

Aziz Yıldırım’ın başkanlığı döneminde her sezon sonunda Topuk Yaylası’ndaki tesislerine gelerek yeni sezon hazırlıklarının ilk startını veren Fenerbahçe, geçen yıl Ali Koç’un başkan olmasıyla tesislerdeki kampına ara vermişti. Ancak takımın başına Ersun Yanalı’ın geçmesiyle yine taraftarın gözü Topuk Yaylası kampına çevrildi.

Ersun Yanal’ın daha önce Topuk Yaylasında kamp yaptırdığı takımın oyun ve uyumundan memnun olması ile yeniden taraftarın gündemine Topğuk Yaylası kıampını almasına neden oldu.

Taraftarların merakla beklediği o kampın yapılıp yapılmayacağı ise taraftarın aklına takılan en önemli gündem maddeleri arasındaki yerini aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.