Birol Şahin, Kaynaşlılarla mecliste buluştu

Birol Şahin, Kaynaşlılarla mecliste buluştu

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Kaynaşlı Belediyesi ile ilgili olarak Kaynaşlılara bilgi vermek için halk meclisi adıyla toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Birol Şahin, Belediyenin borçlarıyla ilgili olarak bilgiler verdi, Kaynaşlı için göreve geldikten sonra başlayan çalışmaları ve yapmayı planladığı projelerini Kaynaşlılarla paylaştı.

 

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, belediye başkanı olduktan sonraki ilk Halk Meclisi Toplantısı’nı Kızılay Toplantı Salonu’nda yaptı. MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ile Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı toplantıya Kaynaşlılar, yoğun ilgi gösterdi. Geçmiş dönemde yapılan çalışmaları kalem kalem aktaran Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, göreve geldikten sonra siyasi kimliğini bir kenara bıraktığını söyledi. Daha önce AK Parti’den ilçe başkanlığı yapıp MHP’den girdiği seçimi kazanan bir başkan olarak 31 Mart’ta siyasi kimliğini bir kenara bıraktığının altını çizen Şahin, “Seçim döneminde vaad ettiğim gibi Kaynaşlı’yı hep birlikte yöneteceğiz.” dedi. Belediye’nin ciddi borç yükü içinde olduğunu dile getiren Birol Şahin; “Belediyemizin borcu çok. Bazı belediyelerle ve kurumlarla icralık olduğunu dile getirdi.

 

Halk Meclisi’nde konuşan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, yerel seçimlerde kendine verilen destekten dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:  “İnşallah sizlere layık olacağız. Tamamen adaletli bir belediyecilik anlayışını bizim dönemimizde göreceksiniz. 31 Marttan sonra siyasi rozetimizi bıraktık. Artık AKP’lisi CHP’lisi Saadet Partilisi herkese eşit olacağız. Kaynaşlı’yı birlikte yöneteceğiz, birlikte başaracağız.  Kaynaşlı Belediyesi ilk defa bu kadar yoğunluk gördü. Gece gündüz demeden sizler için çalışıyoruz.”

 

Birol Şahin, Belediye’nin çektiği ekonomik sıkıntıları da dile getirerek yaptığı konuşmasında zorda kalanların, parasal sıkıntı yaşayanların kendilerine başvurması halinde su paralarını kendisinin ödeyeceğini ancak kimsenin suyunu da kesmeyeceklerini dile getirdi. Birol Şahin; “Biz Kaynaşlı Belediyesi olarak kimsenin suyunu kesmeyiz. Ödeme gücü olmayanın işini bir şekilde hallederiz. İhtiyacı olan, durumu olmayan varsa buyursun gelsin. Her zaman kapımız açık. Yardımcı oluruz. Yardımcı oluruz derken Belediyenin kasasından değil yanlış anlaşılmasın. Çünkü bu zamana kadar öyle yapılmış” dedi.

 

Birol Şahin, Kaynaşlı Belediyesini devir aldıktan sonra çalışmalara hızla başladı. Yapılan çalışmaları anlattı. Kaynaşlı Belediye Başkanı Şahin; “Görevi devir aldıktan hemen sonra ilk olarak temizlik çalışmasına başladık. Çöpleri, molozları temizliyoruz. Kaynaşlı da rezil bir durum vardı. Her yeri temizledik. D-100 kenarındaki iş merkezinin önünde bulunan alanı boşalttık. Kalıcı Konutlar Bölgesi’nde çöp konteynırı bulunmuyordu. Temiz bir Kaynaşlı için 40’a yakın çöp konteynırı koyduk” dedi.

 

Kaynaşlı’nın şehirleşme yoluna girdiğini, bunun içinde Kaynaşlı halkının kendilerine yardımcı olmasını istedi.  Birol Şahin; Kaynaşlı ilçe merkezinde depremden sonra yapılan ve halen duran prefabrikleri kaldıracaklarını ancak bunun için Kaynaşlılarını kendisine yardımcı olmasını istedi. Birol Şahin; “Şehir merkezinde bulunan prefabrik yapıları yavaş yavaş esnafımızı küstürmeden kaldıracağız. Artık şehirleşmemiz gerekiyor. Kaynaşlı’ya yakışan şekilde çalışmamış lazım. Esnafımızla birlikte el ele vererek onları küstürmeden zaman tanıyarak prefabrik yapıları kaldıracağız. Ancak sizlerde bu konuda bize yardımcı olun. Hemen kaldırmayacağız. Zaman vererek bütün prefabriklerden kurtulacağız” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.05.2019
08:22

Başkan konuşmayalım ve 44 milyonun hesabını soralım çağır özel bir hesap uzmanı firma tüm hesapları incelet bunu yapmazsan o şekilde almakla eğer hesaplarda yanlış var ise sen siz vebal altındasınız seçilen tüm belediye başkanları ve meclis içinde geçerli

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,29
Düzce Düzce
6.05.2019
08:22

Başkan konuşmayalım ve 44 milyonun hesabını soralım çağır özel bir hesap uzmanı firma tüm hesapları incelet bunu yapmazsan o şekilde almakla eğer hesaplarda yanlış var ise sen siz vebal altındasınız seçilen tüm belediye başkanları ve meclis içinde geçerli

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,17
Düzce Düzce


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.