Caboğlu, Erdoğan ve Koloğlu son günde yıldırım için oy istediler

Caboğlu, Erdoğan ve Koloğlu son günde yıldırım için oy istediler

İstanbul’da Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım için 1 aydan uzun süredir gece gündüz çalışan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Düzce MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, son günde çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. Seçim günü de İstanbul’da gözlemci olarak görev yapacak olan MHP Düzce Teşkilatı Cumhur Adayı Binali Yıldırım için oy istemeye devam ediyor.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek yeniden yapılmasına karar verilen İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimlerine 1 gün kala MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce MHP belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ve MHP Düzce Teşkilatı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son gün Ümraniye’de büyük bir yürüyüş gerçekleştiren MHP Teşkilatları Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’ın seçimleri kazanması için Ümraniyelilerden oy istedi. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız sloganı ile 1 aydan uzun süredir İstanbul’da kamp kuran Caboğlu, Bıyık ve MHP teşkilatı, kapı kapı gezerek, Binali Yıldırım için oy istemeye devam ediyor. Özellikle Düzcelilerin yoğun olduğu bölgelerde hemşerileriyle buluşan MHP İl Başkanı Caboğlu, Bıyık ve 23 Haziran’da yapılacak seçimlerde de Cumhur İttifakının seçimleri kazanacağına kesin gözüyle bakıyor. AK Parti teşkilatlarından daha fazla çalışan MHP teşkilatları, Düzce’de kazandıkları seçim zaferini İstanbul’da da kazanma konusunda azimle çalışmaya devam ediyor.

MHP Genel Merkezi tarafından Düzce Teşkilatı 23 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde gözlemci olarak görevlendirildi. Seçimlerin ardından ise İlhami Caboğlu, Erdoğan Bıyık, Mustafa Koloğlu ve MHP Düzce Teşkilatı Düzce’ ye dönecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.06.2019
22:10

Kapaktaki fotoda kaç kişi oy kullanacak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,07
Zor soru
22.06.2019
22:06

İlami saat mı alcan zencilerden alma yşağum düğünden el şaklatınca akrep yelkovanı düşiiyü

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,37
Onlar oy kullanacakülamüüü


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.