MHP'den Ankara Çıkarması

MHP'den Ankara Çıkarması

MHP'den Ankara Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bakanı Devlet Bahçeli Düzce İl Başkanı  İlhami Caboğlunun Başkanlığındaki heyeti  kabul etti.

Heyette Mevcut İlçe Belediye Başkanları Meclis Üyeleri,Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ile 31 Mart Yerel seçimlerinde Düzce'ye defalarca gelen kazanılan belediyelerde büyük emeği olan  MKYK Üyesi Bahadır Alperen'de hazır bulundu.

Akçakoca, Yığılca ,Kaynaşlı, Cumayeri Gümüşova Belediye Başkanlarının yanı sıra İlçe Başkanları ve Meclis üyeleri MHP Genel Merkezinde Genel başkan Devlet bahçeli ve diğer parti yöneticileri ile bir görüşme yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn Devlet Bahçeli Düzce İl Başkanı  İlhami Caboğlunu seçim başarısından dolayı tebrik etti.

Belediye Başkanları ve Meclis Üyelerine  önümüzdeki beş yılda halkla uyumlu bir çalışma örneği göstererek "Üretken Belediyecilik" kavramını tatbik etmelerini istedi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere ; Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Genel Başkan Başdanışmanı Nevin Taşlıçay, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E.Semih Yalçın ile görüşen Düzce  Heyeti daha sonra MHP Genel Merkezinde Parti Yöneticileri ile görüşmeler yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.