MHP Bayramda Bir Araya Geldi

MHP Bayramda Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi, Ramazan bayramı dolayısıyla yapılan bayramlaşmada bir araya geldi. MHP’den belediye başkanı seçilen isimlerinde yer aldığı bayramlaşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma parti binasında program düzenlendi. İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun ev sahipliği yaptığı bayramlaşmaya Belediye başkanları da katıldı. 

 

Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı İlhami Caboğlu; “Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, Türk İslam coğrafyasına barış, huzur ve mutluk getirmesini diliyorum. Bu bayramın Milliyetçi Hareket Partisi’nde ayrı bir özelliği var. Geçtiğimiz Kurban Bayramında 1 Milletvekilimiz vardı. Ramazan Bayramında 1 Milletvekilimiz ile birlikte 5 belediye başkanımız var. Kendilerine de teşekkür ediyorum dedi.  Belediye Başkanlarımızın görev bilincinde olduğunu da biliyoruz. İnşallah bu aile daha da büyüyecek ve gelecek yıllarda 10 yapmış ve 3 vekili almış bir siyasi parti olacağız. Ben bunu görüyorum. Bu vesileyle sizleri selamlıyorum. Bütün Düzce halkının ve Türk İslam Coğrafyasının Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

 

Milletvekili Ümit Yılmaz ise konuşmasında; Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan ayını geride bıraktık ve bayrama ulaştık. Son günlerde zor zamanlar geçirdik. 8-9 ay içinde 2 seçim atlattık. Belediye seçimlerinde başarılı olduğumuzu düşünüyorum.ŞEKLİNDE KONUŞTU 10 Seçim bölgesinin 5’ini aldık diğerlerini ise Cumhur İttifakının diğer adaylarına bıraktık. İsterdik ki hepsini alalım ama olmadı. Önümüzde daha zor günler var. Özellikle Belediye Başkanlarımızın önünde çok zor günler var. Çünkü Düzce ve Düzceli hizmete aç. Geçmiş dönemlerde belediyelerde yaşanan sıkıntıları gidermeye çalışıyorlar. Burada da çok büyük defansla karşılaştıklarını biliyoruz. Ben buna rağmen geçmiş dönemdeki siyasi çalışmalarından ve hizmet aşklarıyla bu zorlukların üstesinden geleceklerine inanıyorum” dedi.   

 

Konuşmaların ardından bayramlaşma yapıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.