Karaca Mahallesi Sağlık Merkezine Kavuşuyor

Karaca Mahallesi Sağlık Merkezine Kavuşuyor

Karaca Mahallesi Sağlık Merkezine Kavuşuyor

Karaca Mahallesinde hizmet verecek olan Aile Sağlığı Merkezi temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ ;İl Sağlık Müdürlüğü olarak amacımız yerinde nitelikli ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve bu hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmak olduğunu, bu doğrultuda da gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini belirtti. 


Bugün burada temelini attığımız merkez Karaca Mahallesinde yer alan 1.251,80 metrekare yüzölçümlü 2396 ada 1 parsel üzerinde yapılmasını planladığımız 2-3 hekimlik Aile Sağlığı Merkezimizin ihalesinin Düzce İl Özel İdaresi tarafından 06/05/2019 tarihinde yapıldığını, ihale bedelinin 812.000,00 TL olduğunu, ihaleyi kazanan firma tarafından işe bugün itibari ile başladığını ve en kısa sürede de bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istediklerini belirtti.


Karaca Mahallemizin nüfusunun 4.128 olduğu, mahallesi sakinlerinin bir kısmının Koçyazı Mahallemizde bulunan 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezine bir kısmı ise Beyciler Mahallesinde bulunan Aile Sağlığı Merkezine gitmek zorunda kaldıklarını sağlık tesisimizin hizmete girmesi ile birlikte bu sorunun ortadan kalkacağını ve Aile Sağlığı Merkezimizin açılması ile birlikte mahalle sakinlerine yerinde ve kaliteli sağlık hizmetine kavuşacağını belirtti.


 Yılmaz amacımız ilimizi sağlık alanında marka bir şehir haline getirmek olduğu bu doğrultuda 7/24 çalışmaya devam ettiklerini, inşallah da bugün temelini attığımız bu sağlık tesisimizin açılışını da hep beraber yapmak istediğini belirterek, sağlık tesisimizin ilimize ve bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.


Temel atma törenine Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Sayın Ayşe Keşir, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Sayın Ümit Yılmaz, Düzce Valisi Sayın Dr. Zülkif Dağlı, Vali Yardımcısı Sayın Abdulgani Mağ, İl Emniyet Müdürü Sayın Hüseyin Deniz, Yığılca Belediye Başkanı Sayın Rasim Çam, Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Çiğdem Günal İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Necmettin Çalışkan ve daire müdürleri  sağlık personeli ve vatandaşlar katıldı.
Konuşmaların ardından İl Müftülüğünde görevli Şube Müdürü Sayın Rahmi Karatop’un duasının ardından Protokol üyeleri katılımıyla temele ilk beton döküldü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.