İl Nüfusu Giderek Artıyor

İl Nüfusu Giderek Artıyor

Düzce’de her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Siyasi Parti İl Başkanları Toplantısı MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya katılan İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Düzce’de yılsonuna kadar 3 milyon 831 bin hasta bakmayı hedeflediklerini belirtti.

Kasım ayı Siyasi Parti İl Başkanları Toplantısı MHP ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, CHP İl Başkanı İlhan Duru, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nezir Merttürk ve bilgilendirmede bulunmak üzere Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz ve İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal da katıldı.

Yasin Yılmaz bugüne dek İl Sağlık Müdürlüğü’nün Düzce’de gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında il başkanlarına bilgilendirmede bulundu. İl Müdürü Yılmaz, şöyle konuştu:

“Düzce’de yaş ortalaması Türkiye ortalamasına oranla daha yüksek. Bizim ilimiz doğum oranına rağmen nüfusu artan bir il. Bunun yanında alınan göçle de nüfus artışı sağlanmış oluyor. Yılsonu itibariyle sağlık tesislerimizde 3 milyon 831 bin hasta bakmayı hedefliyoruz. Bunu da Düzce nüfusuna böldüğümüzde 9.9 kere 1 kişi muayene olmuş oluyor.”

İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ise 2019 yılında Düzce için yapılan hizmetlerin nasıl değerlendirildiği hakkında il başkanlarına bilgilendirmede bulunurken 2020 yılı için meclis üyelerinin hangi planları olduğunu hakkında da bilgiler verdi.   

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.