MHP “Acil” Toplanıyor

MHP “Acil” Toplanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in durumunu değerlendirmek üzere acil olarak toplanıyor. Toplantıdan çıkacak karar hem Genel Merkeze gönderilecek hem de kamuoyu ile paylaşılacak.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in sosyal medya üzerinden Filenin Sultanları ile ilgili yaptığı paylaşımı değerlendirmek üzere İl Yönetimini acil olarak topluyor.   

Caboğlu partinin milli şuara bakış açısının net olduğunu kaydederek “Teşkilat olarak tahkikat için harekete geçildi. Bizim MHP olarak milli şuur ile ilgili tavrımız bellidir. Buna aykırı bir durum söz konusu olduğunda da gereken yapılır. Genel Merkezimiz zaten tasarrufun ortaya koymuştur. Bizde İl Yönetimi olarak acil bir toplantı tertip ettik. Konu ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacak” ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.01.2020
12:20

milliyetsiz sahte müslüman

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,58
anka zor
15.01.2020
22:38

Karar ihraç olmalı,türk milli takımına hakaret,türk milletine hakarettir. Devlet bahçeli zaten gereğini yapıyor,siz de buna uyun.yaşasın bayanlar voleybol türk milli takımı,onlarla gurur duyuyoruz, duymayanrı da karanlık örümcekli dünyaları ile başbaşa bırakıyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,51
Düzenin sesiyim ben
15.01.2020
15:41

Hee milli şuura bakışınız belli...islama bakışınız gizli.desene artık mhp yede oy vermeyeceğiz.Allah için konuşan başkanınızın arkasında duramadınız yazık.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,49
Hakan Genc
15.01.2020
14:18

SAYIN BAŞKAN, BİROL BAŞKANIN SÖYLEDİKLERİ DİMİZCE DOĞRU DEĞİL Mİ, DOĞRU, ANCAK ELBETTE BÖYLE BİR ŞEYİ SÖYLEMESİ DE DOĞRU DEĞİL DE ZAMANINDA NE SİYASİLER, NE VEKİLLER, NE BLD. BAŞKANLARI NELER SÖYLEMEDİLER Kİ, HELE DÜZCE VEKİLLERİMİZDEN BİRİSİNİ YAPTIĞI GAFLARLA ULUSAL BASINDA GÜNLERCE MALZEME OLDU, AMA KİMSE ONLARI PARTİSİNDEN ATMADI.SİZ ŞİMDİ BİR KAÇ GÜNDE UNUTULACAK BİR OLAY İÇİN KAZANILMIŞ BİR BAŞKANLIĞI ELİNİZDEN BİLE BİLE KAÇIRMAK İSTİYORSUNUZ, BUNA ISRAR EDERSENİZ BİLİN Kİ İKTİDAR PARTİSİNE HAYIRLI OLSUN VESSELAM.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,49
YAZIK OLUR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.