Ringlerin kraliçesi Dünya Şampiyonu

Ringlerin kraliçesi Dünya Şampiyonu

Türkiye’nin ringlerdeki kraliçesi Bediha Taçyıldız, Dünya Şampiyonu oldu.İşadamı Gökhan Kapoğlu’nun sponsor olduğu başarılı sporcumuz Düzcelilerin göğsünü kabarttı.

Yarı finalde Finlandiyalı rakibini yenen Bedia Taçyıldız 67 KG’da çıktığı ringde rakibini yenerek altın madalyayı kazandı. Bediha Taçyıldız, Türkiye adına Şampiyon 2 sporcudan birisi olma başarısını da gösterdi.

Tayland’ın başkenti Bankok’ta devam eden Muay Tahi Dünya Şampiyonasında Düzce’nin ve Türkiye’nin gururu Bediha Taçyıldız Dünya Şampiyonu olmayı başardı. İşadamı Gökhan Kapoğlu’nun sponsor olduğu, yarı Finalde Finlandiyalı rakibini yenen Bediha Taçyıldız, 67 KG’da çıktığı ringde finalde İsveçli rakibi ile karşılaştı. Dünya Muay Thai Federasyonu tarafından da şampiyonanın favori sporcuları arasında gösterilen Bedia Taçyıldız Finalde İsveçli rakibini yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Bedia Taçyıldız ile birlikte +91 KG’da ringe çıkan Buğra Tugay Erdoğan’da rakibini yenerek dünya şampiyonu olurken 75 KG’da final yapan Rabia Akdeniz ve 60 Kg’da Sercan Koç ise rakiplerine yenilerek dünya 2.’si oldular.

102 Ülkeden 1300 sporcunun katıldığı Dünya Muay Tahi Şampiyonasında Milli Takımımız ise Dünya 3.’sü oldu.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.