Kulübe İvme Kazandıracaklar

Kulübe İvme Kazandıracaklar

2019 Yılının en iyi ekonomisti ödülünü alan ve son olarak Gökhan Kapoğlu Başkanlığındaki Düzcespor'a As Başkan olarak getirilen Eren Akgül kulübe ivme kazandıracaklarını söyledi. Akgül yeni transferler için kulübe ekstra kaynaklar oluşturacaklarını, tüm bilgi ve birikimlerini yönetim kurulu üyeleri ile birlikte takımın başarısı için harcayacaklarını söyledi.

 

2019 Yılının en iyi ekonomisti ödülünü alan ve son onalar Gökhan Kapoğlu Başkanlığındaki Düzcespor'a As Başkan olarak getirilen Eren Akgül kulübe ivme kazandıracaklarını söyledi. Akgül yeni transferler için kulübe eksktra kaynaklar oluşturacaklarını, tüm bilgi ve birikimlerini yönetim kurulu üyeleri ile birlikte takımın başarısı için harcayacaklarını söyledi. 

Türkiye’de 2019 Yılının en iyi Ekonomist Ödülü Sahibi  Eren Akgül Düzcespor  As  Başkanlığına  getirildi.   Düzcespor Yönetim kurulu Üyesi  ve Asbaşkan Ekonomist  ayı zamanda Uluslararası Finans uzmanı Eren Akgül , Düzcesporun  Finans kaynaklarının doğru yönetilmesiyle  kulübe ivme kazandıracağını Yeni transferler için ekstra  kaynaklar  yaratarak takımı  playoff’a taşıyacaklarını açıkladı.   Ekonomi eğitimini İngilte’re London Scholl of  economics de tamamlayarak Türkiye'ye dönen  birçok projede  imzası bulunan ayrıca Radev tarafından her yıl dağıtılan  bu yıl 10'cusu düzenlenen Türkiye’de Alkışı Hak edenler  2019 yılı  en başarılı  Ekonomisti  ödülüne  layık bulunan  İşadamı , ekonomist ve Forex  uzmanı  Eren Akgül , Gökhan Kapoğlu  başkanlığındaki Düzcespor’un  yeni yönetim kurulu listesinde Asbaşkanlığa getirildi. Yayınladığı makalelerde ve ekonomi programlarında ekonomik gündeme dair  isabetli tahminleri olan özelikle doların seyri konusunda  önümüzdeki günler içinde TL'nin daha fazla değer kazanacağını Borsanın 108 bin endeksini aşacağını Ekonomide ivmenin  beklentilerin ötesinde pozitif  gelişmeler göstereceğini  başarılı bir turizm yılı geçirdiğimizi 2020 yılının her yönü ile   daha iddialı bir yıl olacağını bu vesile ile   piyasaların rahat bir nefes alacağını söyledi. Bilgi ve birikimini artık Düzcesporu  playoff’a  taşımak için mevcut kaynakları  kullanarak ve ilave kaynaklar oluşturarak  takımın ekonomik durumunu  en üst seviyeye getireceğini söyleyen Eren Akgül taraftarlara seslenerek takım artık emin ellerde kimsenin endişesi olmasın. Gerek Başkanım  Gökhan Kapoğlu gerekse Yönetimdeki arkadaşlarım ve ben bilgimizi ve   mesaimizi takımın başarısı için harcayacağız dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.12.2019
11:08

Gerçekten Güzel bi degersiniz umarim yillarca çalisirsiniz Kulubümüzde Başarilar diliyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,22
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.