Düzcespor’dan bir Adem Neboğlu gelip geçti

Düzcespor’dan bir Adem Neboğlu gelip geçti

Düzcespor’dan bir Adem Neboğlu gelip geçti

2019-2020 futbol sezonu öncesinde  Orhan Aydın başkanlığındaki yönetim kurulu tarafından Düzcespor teknik sorumlusu olarak göreve başlayan Adem Neboğlu ‘nun Düzcespor kariyeri 24 hafta sürdü. Parasal sıkıntının yaşandığı en zor dönemde Düzcespor’da göreve başlayan Nebeoğlu, Gökhan Kapoğlu başkanlığındaki Düzcespor yönetim kurulu tarafından da 24. haftaya kadar görevinde tutulmuştu. Kırmızı lacivertlilerin 2-2 beraber kaldıkları Sultanbeyli Belediyespor deplasmanı sonrasında görevinden ayrılan Adem Neboğlu’nun Düzcespor’daki 24 maçlık kariyerinde iz bırakan notları paylaşıyoruz.

TRANSFERLER SON GÜNDE YAPILDI

Orhan Aydın başkanlığındaki Düzcespor yönetimi  sezon öncesinde parasal sıkıntı yaşadı . Orhan Aydın ve bazı yöneticiler sezon başlamadan görevinden istifa etti. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu ve arkadaşlarının yoğun çabası sonrasında kapalı olan transfer tahtası açıldı ve dış transferler yapıldı. Mevcut  şartlara göre yapılan dış transfer teknik kadronun isteği doğrultusunda gercekleşti. Takım parasızlık nedeniyle sezon öncesinde kamp yapamadı. Adem Neboğlu takımın dağılmamasında önemli rol oynadı. Gökhan Kapoğlu’nun Düzcespor kulüp başkanı olmasının ardından Düzcespor’da yeni bir defter açıldı. Ara transferde 14 futbolcu gönderildi, 15 yeni futbolcu takımı kazandırıldı.  Yönetim Adem Neboğlu ile devam kararı aldı ve ikinci yarı hazırlıkları  Antalya’da yapıldı. Düzcespor ligin ikinci yarısında yenilgi yüzü görmedi ve yönetimin parasal sorunları çözmesinin de  etkisiyle  hızla düşme potasından çıktı, play off  için iddialı duruma geldi. Neboğlu  yönetimindeki Düzcespor 24 haftada 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

 

Adem Neboğlu spor otoriteleri tarafından takımda disiplini sağlayamadığı , ve oyunu okuyamadığı gerekçesiyle sık, sık eleştirildi. Korkak futbol oynattığı eleştirilerin yapıldığı Adem  Neboğlu  basınla, taraftarla çok iyi bir diyalog kurmuştu. Hırslı olmadığı yönünde de eleştirilen Adem Neboğlu beyefendi kişiliği ile Düzcespor’da iz bırakan teknik adamlardan biri oldu.

ADEM NEBOĞLU YÖNETİMİNDEKİ DÜZCESPOR MAÇLARI

 

Düzcespor- Kızılcabölükspor: 1-0 Çankaya Futbol Kulübü-Düzcespor: 0-0 Düzcespor-Darıca Gençlerbirlispor: 0- 2(Ziraat Türkiye Kupası) Düzcespor-Artvin Hopaspor:0-1 Erzinspor-Düzcespor :0-0 Düzcespor-Tokatspor:3-1 Şile Yıldızspor-Düzcespor: 2-0 Düzcespor-Sultanbeyli Belediyepor:1-0 Anagold 24 Erzincanspor-Düzcespor:1-0 Düzcespor-Yeni Orduspor:  0-0 68 Aksaray Belediyespor-Düzcespor:3-0 Düzcespor-Serik Belediyespor: 0-0 Manisaspor-Düzcespor: 0-2 Düzcespor-Karaköprü Belediyespor:1-0 Çatalcaspor-Düzcespor: 2-0 Silivrispor-Düzcespor:2-1 Düzcespor-Yomraspor: 2-1 Bucaspor- Düzcespor: 0-0

 

2. YARI MAÇLARI

Kızılcabölükspor-Düzcespor:1-1 Düzcespor-Çankaya Futbol Kulübü:3-1 Artvin Hopaspor-Düzcespor: 1-1 Düzcespor-Erzinspor: 2-0 Tokatspor-Düzcespor:0-6 Düzcespor-Şile Yıldızspor:1-0 Sultanbeyli Belediyespor-Düzcespor:2-2

 

ADEM NEBOĞLU KİMDİR ? 

Pazarspor’da 2.lig ve 3. Lig’de görev yaptı. Artvin Murgulspor Kulübünü 3.Lig’e çıkardı.

Pazarspor U-19 takımını Türkiye finali oynattı. Pazarspor, Ankaraspor, Çarşambaspor, Düzce Doğsanspor ve tekrar Pazarspor’da oynadı. Ankara ve Çarşambaspor’da oynadığı dönemde gol kralı oldu. Ankara, Çarşamba ve Düzce Doğsanspor’da şampiyonluk yaşadı. TFFA, UEFA elit lisans kurslarına giderek üstün başarıyla tamamladı. UEFA A elit lisans sahibi.

Neboğlu yaklaşık 20 yıldır Düzce’de ikamet ediyor ve GSM dükkanı var.

KAYNAK DÜZCE DAMLA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.02.2020
23:01

Adam gibi adam.duzcenin damadı.yoksa kız vermezdik.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,75
Ergün Sarıbaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.