Başkan Keskin Düzcespor İçin Devreye Girdi

Başkan Keskin Düzcespor İçin Devreye Girdi

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, TFF'nin 2 ve 3. lig futbol müsabakalarını iptal etmesi sonrası Düzcespor'un uğradığı haksızlığın giderilmesi için devreye girdi.

Keskin, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Düzcespor'un durumunu ele aldıklarını belirten Keskin, "Sayın Bakanımızla liglerin iptal edilmesi konusun ve özellikle Düzcespor'un uğradığı haksızlık ve mağduriyeti konuştuk. Yaşanan mağduriyetin nasıl giderilebileceğini görüştük. Sayın Bakan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun özerk bir kuruluş olduğunu, bu nedenle kararlarına müdahale etmediklerini belirtti" dedi.

Keskin, liglerin iptal edilmesiyle Düzcepor'un mağdur olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Düzcespor, özellikle ligin ikinci yarısında büyük bir çıkış yakalamış, taraftarıyla bütünleşerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etmiştir. TFF'nin bu kararı, Düzcespor'un yanısıra liglerdeki birçok takımın mağduriyetine sebep olmuştur. Her zaman olduğu gibi Düzcespor'un yanındayız ve kulübümüzün haklarını her platformda savunmaya devam edeceğiz. Gençlik ve Spor Bakanımızla konuyu görüştük. Ancak, nihai kararı Futbol Federasyonu verecektir. Siyasetçi olarak üzerimize düşeni yaptık, yapıyoruz. Düzcespor'a herkes sahip çıkmalıdır. Bundan sonra da kulübümüzün yanında olacağız."

Keskin, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile görüşmesinde ayrıca Boğaziçi beldesine gençlik merkezi ilave yatırım sözü aldığını, diğer sportif projelerin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılacağını bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.07.2020
02:15

Sadece gülüyorum Erkan Seçkin Başkan Vekili ve tümü başkan ve yönetim Düzcespor Yani halledemiyor keskin görüşmüş te la fonten biz işin içinde olmasak bıraksın tribünlere oynamayı koltuğu kaybetmemek için yapmayacağınız yok reklam işiniz bu bu adam il başkanı olursa Düzce Akparti 2023 sıkıntı Değişim olmalı bunun kendine faydası yok Düzcesporu kurtaracakmış gibi sahne sowunda Bari Düzcesporu alet etme be mustafa at terli yemez içmez.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,35
Düzce nin ü-veysi
5.07.2020
01:27

Bu tip durumlarda karar çıkmadan önce lobi yapılıır.Karar çıktıktan sonraki tüm söylemler dostlar alışverişte görsün söylemleridir.Düzcede her seçimde rekora yakın oy alarak seçilenler bu lobi çalışmasını yapmışmıdır.yoksa Düzcede onca beden eğt öğrt veya sporcu varken Gençliğin ve sporun başına açıköğrt.mezunu bir hemşehril getirmek gibi işlerle mi ilgilenmişlerdir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,69
vatandaş
4.07.2020
22:37

İşinize gelmedimi özerk, karışamayız diyorsunuz, barolar birliği özerk değilmi, barolar birliği İcin yasayı değiştirenler futbol federasyonu yasasınıda değiştirip, düzce sporun hakkını koruyamazmı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,09
Mustafa
4.07.2020
17:54

Düzcespora Ve Büyük Taraftarina Yeni Stad istiyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,81
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.