Yayında 68 Bin TL Para Toplandı

Yayında 68 Bin TL Para Toplandı

Hasan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Spor Sayfası programının son yayın konuğu Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Düzcespor Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu oldu. Koca Çınar Yaşasın yardım gecesi adı altında düzenlenen programda 68 Bin TL Para toplandı.

 

Koca Çınar Yaşasın yardım kampanyası geçtiğimiz günlerde Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirimiş ve 301 bin TL yardım toplanmıştı. Daha sonra Düzce’de ki yerel televizyonlarda da Koca Çınar Yaşasın yardım gecesi adı altında yayınlar düzenlendi. Düzce TV’de Hasan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Spor Sayfası programında da yardım organizasyonu gerçekleştirildi. Programın dün akşam yayınlanan son yayınına Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Düzcespor Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu konuk oldu. Kasapoğlu yaptığı açıklamada, istifa etmelerinin takıma büyük zarar olacağını bu yüzden yönetimde kalan arkadaşları ile güçlü bir şekilde karamsarlığa kapılmadan bir eşiği geçmeye çalıştığını söyledi.

 

Kasapoğlu şöyle konuştu:   Orhan Aydın’ın istifasından sonra birkaç kişi ile görüştük. Ama bir netice alamadık. Yönetim kurulunda kalan arkadaşlarımızı topladık. Şöyle bir karar aldık. Bizimde istifa ediyor olmamız kulübe vereceğimiz en büyük zararların başında geliyor. Çünkü transfer tahtasını aşma gibi bir zorunluluğumuz var. Biz bu çabayı vermek yerine istifa edersek daha çok zarar verecektik. Ne olursa olsun biz bu işi yapalım her türlü sahaya çıkalım dedik. Aynı heyecanı hisseden yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber Çalışmalarımıza başladık. Tabi çok arzulu bir şekilde ilerlemedik. Büyük bir eşik vardı. Bu eşiği atlamak için yardım almamız gerekiyordu. Düzce’de ki büyük sermaye sahiplerini ziyaret ettik. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşulları düşündüğümüzde kendi sermayesini gördüklerinde gerçekten destek vermek zor. Bir taraftan da bizim ortak değerimiz olan bir spor kulübümüz var. Bu dönemde buna yardım olmak gerekiyordu. Sona yaklaştıkça arzu ettiğimiz hacmi yakalayamayınca bu kampanyayı başlattık. Tahmin ettiğimizde de güzel bir şekilde sonuçlandı. İçeri girerken o karamsarlık hissediliyordu aslında ama ben kendi şahsım adıma söyleyeyim. Hiçbir zaman karamsarlık hissetmedim. Ne kadar olumsuz cevaplar alsam da ne kadar arzu ettiğimiz sonuçları almasakta bizim karamsarlığa düşecek lüksümüz de yok zamanımızda yok. Başaracağımıza inanmamız bizim için yeterli. Bir kişide olabilir 3 kişide olabilir. Buna inandıktan sonra insanların desteğini beklemek gerekir. Biz hiçbir zaman kapıları kapatmadık. Düzcespor lige katılamayacak biz bu  önümüzdeki ödememiz gereken parayı toplayamayacağız. Yada nasıl kuracağız gibi bir endişeye düşmedik. Zorlandığımızda sağolsun bakan bey desteklerini bizden hiçbir zaman eksik etmedi. Onun yardımı ile ilerlediğimiz dönemler oldu. Son süreçte de forma desteği farklı ihtiyaçlar olarak destekler oldu. Kendi sahip olduklarımız ile bir kaynak oluşturduk. Geçmiş dönemdeki futbolcu ödemelerini çok büyük bir oranda ödedik. Önümüze sürprizler çıktı. Bir takım miktarlar çıktı. Şu dönemde şu süreçte temlik koyanlar oldu. Dakika dakika haberleri geldikçe hemen o işimizi bıraktık son iki gündür diyalog ile oraya ayrı bir kaynak bulmamız şekliyle çözmeye çalıştık. Lisansları imzaladık gerekli olan miktarı yarın ödeyeceğiz. Büyük diyemeyeceğimiz bir miktar kaldı. Nakdi destekler ile onuda toplarsak Pazar günü rahat bir şekilde tribündeki yerimizi alacağız. ‘ dedi.

 

Programda daha sonra telefon bağlantıları gerçekleştirildi. Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin yaptığı açıklamada Kaynaşlı Belediyespor takımlarının da olduğunu ama önceliklerinin Düzcespor olduğunu Kaynaşlı Belediyesi olarak Düzcespor’a 10 bin TL destek vereceklerini açıkladı.

 

KAYNAŞLI ESKİ YENİ BELEDİYE BAŞKANLARI GECEYE DAMGA VURDU

Daha sonra yayına bağlanan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Celal Kasapoğlu ile görüşeceklerini ve ellerinden gelen desteği vereceğini açıkladı. Eski Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ise yayına bağlanarak verilecek her türlü cezaya razı olduklarını boyunlarının kıldan ince olduğunu ne derlerse vereceğini belirterek, Hasan Kaya’nın 10 bin TL demesine eyvallah diyerek geceye destek verdi.

 

Diğer telefon bağlantıları ile birlikte Düzce TV’de yayınlanan spor sayfası programında 68 bin TL para toplandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.