Sezona 3 puanla başladık

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Düzcespor kendi evinde ilk maçında Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz müsabakadan 1-0 üstün ayrılarak sezona 3 puan ile başladı.

2019-2020 Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Düzcespor kendi evinde Kızılcabölükspor ile karşı karşıya geldi. 18 Temmuzda oynanan mücadeleyi İstanbul Bölgesinden Mehmet Türkmen yaparken, yardımcılığını ise Murat Güçlü, Emrah Akkaya ve Samet Tükenmez yapıyor. İlk yarıda her iki takımda istekli başladığı müsabakada karşılıklı gol pozisyonları yaşandı. Fakat her iki takımda gol yollarında etkili olamadı ve ilk yarı golsüz eşitlik ile sona erdi. İkinci yarıya daha istekli başlayan Düzcespor, Kırmızı Şimşekleri de arkasına alarak üst üste atak geliştirmeye başladı. Bu ataklar 64. dakikada Ahmet Baran’ın attığı harika gol ile durumu 1-0’a getirdi. Bu dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz Düzcespor müsabakayı bu sonuç ile bitirdi ve sezona 3 puanla başladı. Temsilcimiz Düzcespor haftaya Çankaya Futbol Kulübü ile Ankara’da Ostim Stadyumunda 7 Eylül Cumartesi günü karşı karşıya gelecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.09.2019
11:01

Ayağınıza sağlık gençler.bizi sevindirdiniz.ancak siyasetçilerin cogu ne maddi ne de manevi destek vermiyor.Mac kazanıldi tebrik dahi etmiyorlar. Amma takim sahipsiz kalmadi.Allah Celal başkandan ve yonetimden razı olsun takımı toparladilar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,51
Kırmızısimsek ds


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.