Taraftarlar Tribünleri Dolduracak

Taraftarlar Tribünleri Dolduracak

Ligin 13. Haftasında kendi evimizde karşılaşacağımız Karbel Karaköprü Belediyespor karşılaşmasının biletlerinin satışı Valilik Binası önünde bulunan Düzcespor Store’da satılmaya başlandı. Müsabakayı yönetecek hakem ise İzmir bölgesi  Klasman hakemi Mehmet Çağatay Lakot yönetecek.

Düzcespor geçtiğimiz hafta yakaladığı atmosferi yarın oynanacak Karbel Karaköprü Belediyespor karşısında da sürdürmek istiyor. Yarın saat 13.30’da 18 Temmuz Şehir Stadyumunda oynanacak mücadelenin biletleri satışa çıktı.

Aynı zamanda bilet satışlarına maç gününe kadar devam edilecek olup, maç günü Düzce 18 Temmuz Şehir Stadı Ana girişinde satışına devam edilecek.

Biletlerini almak isteyen taraftarlarımız için Düzcespor Store her gün saat 11:00 ile 19:00 arası açık olacak.

Müsabakanın bilet fiyatları ise Maraton tribünü 10 TL ve Kapalı tribün 20 TL olarak belirlendi.

Parbel Karaköprü Belediyespor ile Düzcespor arasında oynanacak maçın hakemi İzmir bölgesinden oldu.

Karşılaşmayı İzmir bölgesi Klasman hakemi ve aynı zamanda öğrenci olan Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine İzmir bölgesinden öğretmen M. Ali Doğan ve Manisa bölgesinden serbest çalışan Kadir Günal yapacak.

Düzcespor’a destek amacıyla tribünleri doldurması beklenen taraftarların geçtiğimiz sezonda ceza alınmasına neden olan sahaya yabancı madde atılması ve kötü tezahürat yapılması gibi davranışlardan bir daha ceza alınmaması adına uzak durması gerekiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.