Otoyoldan Önce Son Çıkış Yok

Otoyoldan Önce Son Çıkış Yok

Kaynaşlı Otoban gişeleri geçtiğimiz haftalarda açıldı. Fakat oluşturulan kavşak sonrasında bölgede otoyoldan önce son çıkış olmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

 

D-100 Karayolu üzerine köprülü kavşak yapım çalışmaları geçtiğimiz yıl başlanmış ve bazı sorunlar nedeni ile yapımı ertelenmişti. Yapılan çalışmaların ardından köprü tamamlanmış ve vatandaşların kullanımına geçtiğimiz haftalarda açılmıştı.

Fakat daha önce bölgedeki köylere gitmek isteyen vatandaşlar Kaynaşlı Bölge Trafik merkezi karşısında ki yollardan köylerine gidiyorlardı. Yapılan kavşak sonrasında bu yola giriş tamamen kaldırıldı. Köyüne gitmek isteyen vatandaşların girişi kaldırıldı.

Ayrıca, otoyoldan önce son çıkışında olmaması yanlışlıkla yola girenleri de sıkıntılar bekliyor. Otoyol köprüsüne giren vatandaşlar U dönüşü yapmak isterse otobana girip tekrar aynı gişelerden çıkmaları gerekiyor. Araç sürücüsü Aynı gişelerden çıktığı için de en uzak gişe ücreti yani yaklaşık 35 TL ücret kesmesi dikkat çekiyor. Bölgede plastik dubaların kaldırılarak otoyoldan önce son çıkış yapılması bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.