Parklarda Eksik Kalmayacak

Parklarda Eksik Kalmayacak

Parklarda Eksik Kalmayacak

Düzce Belediyesi mahalle parklarına kent mobilyalarının yerleştirme çalışmaları ile pazaryeri temizlik ve bakımına devam ediyor. 

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şehir merkezinin muhtelif noktalarında bulunan mahalle parklarına kent mobilyası yerleştirme çalışmasına devam ediyor. Nalbantoğlu mahallesinde yeni inşa edilen çocuk parkında çalışmalarını sürdüren ekipler, park alanına çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin montajının ardından oturma bankları ve çöp kovaları yerleştirdi. Parkların çevre düzenine önem veren ekipler, ekipman eksiği olan diğer mahalle parklarında da çalışmalarını sürdürecek.

Öte yandan Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Katlı Pazaryeri ve Aile Yaşam Merkezinde kurulan semt pazarının kalıntılarını da temizleyerek kapalı alanda düzenli temizlik ve bakım işlemi de yürütüyor. Semt pazarı kurulmasının ertesi gününe yapılmasına özen gösterilen temizlik çalışmaları diğer mahallelerde kurulan semt pazarlarında da aksamadan devam ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.