Düzce İGM’de Yaprak Kıpırdamıyor

Düzce İGM’de Yaprak Kıpırdamıyor

CHP Bolu İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından, Düzce-Bolu’dan geçmesi planlanan Yüksek Hızlı Tren projesiyle ilgili toplantı düzenlendi. Düzce ve Bolu’dan geçmesi halinde şehirlere kalkınma sağlayacak bu önemli projeyle ilgili Düzce İl Genel Meclisi’nde ise yaprak kıpırdamıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyeleri İstanbul-Ankara istikametinde yapılacak Yüksek Hızlı Tren hattının Bolu’dan geçmesini talep ettiler. Konu ile ilgili CHP Bolu İl Başkanlığında toplantı düzenlendi. Toplantıda, CHP’li İl Genel Meclisi Üyeleri adına açıklama yapan CHP İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Beykoz, “yüksek hızlı tren hattı projesinin ilimizi de kapsaması Bolu’nun geleceğidir. Bolu’nun geleceği için gereken ne varsa yapmak burada yaşayan, burada ekmeğini kazanan, burada nefes alan herkesin boynunun borcudur.” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl başkanlığında düzenlenen basın toplantısına CHP Bolu İl Genel Meclisi üyeleri, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Bolu İl Genel Meclisi Üyeleri adına kamuoyuna açıklamada bulunan CHP Bolu İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Beykoz; “Partiler üstü bir konu olduğu ve özne Bolu olduğu söz konusu olunca açıklama yapma gereği duyuyoruz” dedi.

“Yüksek Hızlı Tren hattı projesi Bolu’nun geleceğidir “diyen Bolu İl Genel Meclisi üyelerinin yanı sıra, Düzce İl Genel Meclisi tarafından şu ana dek kayda değer bir girişimde bulunulmadı.

Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar’ın çalışmalarına destek veren arasında yer almayan İl Genel Meclisin Düzce’yi kalkındıracak bu denli büyük bir yatırımın arkasında durmaması dikkatleri topluyor.

Ayrıca HYT projesinin Düzce’den geçmesi için çeşitli toplantıların, konferansların ve görüşmelerin yapıldığı çalışmalar son günlerde kuma gömülmüş durumda.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.