Atamalarda Sürpriz İsimler Yer Alacak

Atamalarda Sürpriz İsimler Yer Alacak

Düzce Belediyesi’nde atamalar tüm hızıyla devam ediyor. İlerleyen günlerde sürpriz isimlerin yer alacağı konuşulan atamalarda dikkat çeken detaylar kulislerde konuşulmaya başladı. Ayrıca Düzce Belediyesi Hukuk İşlerinden Sorumlu Müdürü Sinan İnan’ın başkan yardımcısı olarak atamasının yapıldığı bilgine ulaşılırken, iddialara göre mevcut Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde vekaleten bulunduğu belirtilen Cengiz Tuncer’in görevden alınıp alınmayacağı ise kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Düzce Belediyesi Hukuk İşlerinden Sorumlu Müdürü Sinan İnan’ın geçtiğimiz günlerde özel kalem müdürü olarak atanarak daha sonra da başkan yardımcısı olarak atamasının yapıldığı bilgine ulaşıldı. İnan’ın ilerleyen süreçte Düzce Belediye Başkanı Yardımcılığını görevine de getirileceği iddialar arasında yer aldı.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer’in ise özel durumu nedeniyle başkan yardımcılığını vekaleten yaptığı görevde belirtildi. Dr. Tuncer bu süreçte statüko gereği başkan yardımcılığına vekalet ediyor. Bu gelişmeler neticesinde kafalarda Cengiz Tuncer’in görevden alındığı sorularını akıllara getirdi.

Kulislerde konuşulanlara göre, belediyeye ve başkana yakın olduğu öne sürülen 2 kişinin ise ilerleyen günlerde biri danışman diğeri belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirileceği yer alıyor. İlerleyen günlerde danışmanlık ve belediye başkan yardımcılığına atanacak isimlerin özel kalem yoluyla atanacağı da konuşulanlar arasında yer aldı.

İlk olarak özel kalem yoluyla atanacak ismin belediyede her şeyden sorumlu başdanışman olacağı ifade edildi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.02.2020
18:29

Cengiz blkana ilş öi yok gider uğur böcekli pasta yapar kaybefen olmaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,47
Wuhu
18.02.2020
16:55

Hastanede doktor yok! Devlet buna 100 bilerce lira harcamış Beyin Cerrahı yapmış. Bu da doktor maaşıyla belediyede fen işlerine bakıyor! Bu ne aymazlıktır! Onca mühendis varken bu nasıl iş! nerede liyakat! Faruk Özlü'nün vizyonu bu mu?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,23
Ali Haydar
18.02.2020
16:23

Önce adam gibi imar işleri müdürü bulun..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,20
Mete
18.02.2020
13:06

Kim o iki kişi kardeşim açıklayın Tuncayın ekibi mi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,86
Ak partili


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.