Düzce'de Köylerin Asfalt Sorunu Gideriliyor

Düzce'de Köylerin Asfalt Sorunu Gideriliyor

Havaların ısınması asfalt sezonunun açılması ile birlikte Düzce’nin köylerinde yol sorunu olan noktalarda asfalt çalışmaları hızlandırıldı. 

 Havaların ısınması ile birlikte başlayan asfalt sezonu ile Düzce’nin köylerinde asfalt çalışmaları başladı. Musababa köyünde asfalt sıkıntısı olan noktalarda Düzce İl Özel İdaresi ekiplerince asfalt serme işlemi başlatıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Musababa köyünde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını dile getiren Başkan Günal, ekiplere başarılar diledi. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.05.2020
03:13

Gürcü çiftlik köyü aslan mah. Asvalt bekliyor tozdan geçilmiyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,57
Sakin
13.05.2020
16:06

Sizler yapıyonuz Allah razı olsun ama orman işletmesi ormandan tomruk odun nakliyesini köy yolundan yapıyor inanın gelin bir zahmet yerinde görün yolu maf etti bize ne faydası var işletmenin yalvarıyom buna bir çözüm bulun Allah rızası için burası kaynaşlı fındıklı köyü ben ise köyden bir vatandaş köy muhtarı mensul zengin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,08
Hüseyin arslan
13.05.2020
16:02

Sayin baskanim cilimli karacartlen kirkharman kurkavak karatavuk koyldrinin yollarinida dikkate alalim cok bozuk saygilar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,13
Oguz meydan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.