O Ayrıntı Vatandaşın Gözünden Kaçmadı

O Ayrıntı Vatandaşın Gözünden Kaçmadı

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce’de koronavirüs tedavisinin ardından iyileşen vatandaşları aradı. İl Başkanı Keskin’in konuştuğu bir vatandaşın telefonu buyurun başkanım diye açması vatandaşların gözünden kaçmadı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs (Covid-19) pandemisi Düzce’de etkisini gösteri. Korona Virüs’e yakalanan bazı vatandaşlar tedavilerinin ardından iyileşmeleri sonrası taburcu edilerek evlerine gönderildi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Korona Virüs tedavisi sonrası iyileşen vatandaşları arayarak sohbet etti. Telefon konuşması yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İl Başkanı Keskin’in konuşmasında dikkat çeken ayrıntı vatandaşların gözünden kaçmadı.

Telefon konuşmasında ilk kez konuşuyormuş gibi vatandaşla konuşan İl Başkanı Keskin’e, telefonun diğer tarafındaki vatandaş ‘Buyrun başkanım’ diyerek cevap vermesi dikkat çekti.

Videoda ki ayrıntıyı fark eden vatandaşlar ayrıca İl Başkanı Keskin’e Korona Virüs pandemisi sonrası işsiz kalan ve durumu olmayan ihtiyaç sahiplerini de arayarak ihtiyaçlarının olup olmadığını sorması yönünde öneride bulunmayı da unutmadılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.05.2020
10:25

Bırakın bu aslı astarı olmayan sırf görüntü olsun işlerini başkanınız nerede cocukların haftada birgün dışarı çıkmasına izin verildi evimin önğnde çocuk parkı var ne temizleniyor ne dezenfekte ediliyor bütün Türkiye nin evde kal çağrısına en güzel Düzce belediyesi başkanı uyuyor nede personeli belediyeye maske diken bşr atölyeden haftada bir görüntü atıyor okadar laf deyil içraat bekliyoruz icraat bırakın bu safsataları artık telefondan da yandaşlarınızı arayıp puan almaya calışıyorsunuz sınıfta kaldınız kabul edin artık

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,26
Vatandaş
18.05.2020
02:02

Hayatları yalan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,67
İlker
17.05.2020
19:27

İFTARINI AÇ DA ÖYLE OKU ADAM TELEFONU BUYRUN BAŞKANIM DİYE AÇIYOR YANİ DANIŞIKLI DÖVÜŞ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,50
REİSCİ
17.05.2020
18:36

hep tiyatro, oyun algı, foli foto işleri güçleri.Bu zamana kada hep akpye oy verdim şimdi ben işsizim oğlum işsiz 1 liraya mutacız, düzce hep akp dedi bitti düzceden bi şey olmaz bu saaten sonra

Katılıyorum   Katılmıyorum
%42,48
mahmut demir
17.05.2020
17:37

Her halde adamda numarası kayıtlıdır sonuçta il başkanı çoğu kişide telefon numarası var ayrıca esnaf numarası olabılır ve buyurun başkanım diyebilir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,80
Ne alakasız bır haber
17.05.2020
17:20

Kim nasıl anlamış yani. Karşınızda kim olursa oldun bu il başkanı yada doktor yada başka biri farketmez Hastaları arayıp sağlığını sormasında yok telefonu merhaba diyerek açmasını mı haber yaptınız yani. Hastaların bir düzen içinde olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsunuz? Bu çok ayıp olmuş bu zamanda

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,76
Hasta
17.05.2020
12:20

Elbetteki işi olmayan vatandaşların ihtiyaçları var, taş mı yiyecekler, çalıp çırpacaklar mı, bir çok insan ister istemez mağdur oldu, tespit edip hepsinin ihtiyaçlarını karşılmalılar, poz vermekle işler halledilmiyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,11
Umarım bu sorun çözülür


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.