Lokantalar Müşteriler İçin Hazırlanıyor

Lokantalar Müşteriler İçin Hazırlanıyor

Korona virüs salgını nedeniyle yaklaşık 1 buçuk aydır sadece yemek satışı yapabilen lokantalar ramazan ayının son günlerinde bayrama hazırlık için çalışmalara başladı. Sandalye ve masalarına 21 Marttan bu yana müşteri alamayan lokantalar, restoranlar, Bayram öncesinde dezenfekte ve temizlik çalışması yaptı.

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan korona virüs salgını sonrasında İçişleri Bakanlığı genelgesi ve İl Hıfzıssıhha Meclisi kararları doğrultusunda 21 Marttan bu güne lokanta, restoran gibi işletmeler müşteri kabul etmiyor sadece müşterilerine paket servis hizmeti veriyordu.

Ancak hem Ramazan Bayramı hem de yavaş yavaş normalleşme sürecine girilmesi ile umutları doğan esnaf hazırlıklarına başladı. Ramazan ayı boyunca birçok lokanta, restoran kapılarını tamamen kapatırken, Ramazan bayramı sonrasında yeniden çalışmaya başlamak için hijyen ve temizlik çalışası yapıyor.

Bu kapsamda yaklaşık 1 buçuk aydır müşterilerin oturmadığı masalar ve sandalyeler kapı önüne çıkarken, dükkanlarda dezenfekte edilerek temizleniyor. Esnaflar ise bayram sonrası için hazırlık yaptıklarını belirterek, müşterilerine hazır olduklarını dile getirdiler.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.05.2020
12:19

maske takanların da bir çoğunun burnu açıkta yada maske çenesinde ilginç yani :)

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,75
kaan
20.05.2020
16:01

Hiç biri maske takmıyor nasıl hazırlamış acaba :D

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,44
Garip


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.