Çocukların Bayramlıkları DİDER ve KGD’den

Çocukların Bayramlıkları DİDER ve KGD’den

Düzce Kaynaşlı Gençlik Derneği ve Düzce İşçileri Yardımlaşma Derneğinin iş birliği ile yaklaşan Ramazan Bayramı’nda 50 çocuğun bayramlıkları ücretsiz olarak karşılanacak.

Düzce’de birçok sosyal yardım faaliyetinde en önde gelen Düzce Kaynaşlı Gençlik Derneği ve Düzce İşçileri Yardımlaşma Derneği bu bayramda çocukların yüzlerini güldürecek.

Bir Çocukta Sen Sevindir kampanyası ile ihtiyaç sahibi çocukların bayramlıkları yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi dernek yetkilileri tarafından hazırlandı.

  

Bu Bayram 50’ye yakın şehit yakını yetim ve öksüz çocukların kıyafet ve ayakkabılarını ulaştırmak için hazırlıkların tamamlandığını belirten dernek yetkilileri,Covid-19 salgını nedeniyle sokağa çıkması yasak olan 20 yaş altı çocukların bayramlıkları, yürüyen mağaza ile çocuklara ulaştıracak.

 Konuyla ilgili açıklamada bulunan dernek yetkilileri, “Beden ve ayak ölçülerini aldığımız gençlerimizin alışverişlerini yaparak, köylerimizdeki ve ilçe merkezimizdeki çocuklarımızın mağazayı ayaklarına adreslerine getirilmek üzere hazırladık.

Kardeşlerimizin bayram hediyeleri dernek görevlileri arkadaşlarımız tarafından en kısa sürede kardeşlerimizin adreslerine ulaştırılacaktır” ifadelerinde bulundu.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.