DESOB Başkanı Kayıkçı’dan İl Başkanı Keskin’e Destek

DESOB Başkanı Kayıkçı’dan İl Başkanı Keskin’e Destek

DESOB Başkanı Kayıkçı’dan İl Başkanı Keskin’e Destek

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Esnaf Destek Paketi uygulaması kapsamında Düzce Esnaf ve Sanatkar Odasına kayıştı 6380 esnafa 25 bin liralık işletme kredisi kullandırıldığını bildirdi. DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada destek paketinin olmaması halinde "En az 6 bin esnafım batardı" diyerek, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’e destek verdi.

Korona Virüs sürecinden en fazla etkilenen kesimlerden birinin de esnaf işletmelerine Esnaf Destek Paketi kapsamında esnaf ve sanatkara faiz indirimli işletme kredisi ve kredi kartı ürünleri sunuldu.

Düzce’de de pandemi sürecinde ekonomik sıkıntı yaşayan birçok esnaf Esnaf Destek Paketi kapsamındaki kredi için başvuruda bulundu. Bu kapsamda AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce’de sunulan krediden yararlanan esnaf sayısının 6380 olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, “Düzce ilimizde kayıtlı
10600 esnaftan 6380 esnafımıza 25 bin liralık kredilerden kullandırıldı” ifadelerinde bulundu.

"En az altı bin esnafım batardı"

MHP’ye gönülden bağlı olduğu bilinen Düzce Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı da, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yorum ile İl Başkanı Keskin’e destek verdi. Açıklamasında hükümet tarafından esnafa sağlanan destek paketinin olmaması halinde ekonomik sıkıntılarla boğuşan esnafın iflasa kadar gidebileceğinden bahseden Kayıkçı, şunları söyledi:

“Eğer böyle bir kredi yardımı olmamış olsaydı kalben söylüyorum ki en az altı bin esnafım batardı altı bin aile kaostaydı. Büyük ülkemin güçlü yönetildiğine aklıselim her insan şahit oldu Allah razı olsun esnaf teşkilatları olarak bizler razıyız. Daha birlikte yapılacak işlerimizi birlik beraberlik aklıselim ile yapmaya devam ettiğimiz müddetçe. Güçlü ve müreffeh Türkiye’yi hep beraber inşa etmeye devam edeceğimize inancımız tamdır”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.05.2020
08:13

alanlara selam olsun biz gariplere neden verileki

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,04
mm
22.05.2020
00:08

Nerdeki esnafa verildi bu destek, isim listesi açıklayın bilelim, ben almadım, etrafındakiler de almadık diyor, kim aldı hangi tür esnaf faydalandı da biz almadık, terziler, berberler, kahvehaneler kim aldı bu mesleklerden alanı duymadık Allah aşkına alan arkadaşlar çıksın da ben başvurdum aldım desin de içimiz rahatlasın ya, ha büyük iş adamı sınıfından siyasetçi erbabı esnaflar aldıysa tabi o zaman olur garibandan esnafmı olur dimi benimkide kuruntu yapmak işte. PARDON.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,89
Allah sizi bildiği gibi yapar inşaplah


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.