İşçi Alımı İçin Kura Çekimi Yapıldı

İşçi Alımı İçin Kura Çekimi Yapıldı

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere İŞKUR aracılığıyla Sürekli İşçi alım ilanına çıkan Düzce Üniversitesi, başvuru listelerinde yer alan adaylardan “Sürekli İşçi Alımı Kurası" ile adayları belirlemek amacıyla Noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirdi.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in 12'nci maddesi kapsamında, "Sürekli İşçi Alımı Kurası”, Noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenmesi gerektiğinden, kura çekimi ile gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Konferans Salonu’nda yapılan kura çekimine; Düzce İkinci Noteri Aygün Akyürek, gözlemci olarak üniversitede faaliyet gösteren sendikaların temsilcileri, Düzce Üniversitesi Daire Başkanları ve görevli personeller ile basın mensupları katıldı. COVID-19 virüsü nedeniyle, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından 6 Mart 2020 tarihinde yayınlanan “Koronavirüs (COVID-19) Hakkında Yükseköğretim Kurumlarında Alınacak Tedbirlere İlişkin Öneriler” gereğince kura çekimi, halk sağlığını korumak açısından başvuru yapanların katılımına kapalı olarak yapıldı.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde çalıştırılmak üzere 181 aday içerisinden  güvenlik ve koruma hizmetleri ile hasta bakım ve temizliği hizmetleri için alınacak işçiler sınava tabii tutulmaksızın doğrudan noter kurasıyla belirlendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.