Gazeteciden Mutlu Eden Sürpriz

Gazeteciden Mutlu Eden Sürpriz

Gazeteci Vedat Karaduman, evlilik yolunda ilk adımı atmak için hayatını birleştireceği sınıf öğretmeni Fatma Maytap’a sürpriz evlilik teklifi yaptı. Sürpriz evlilik teklifini gören gelin adayı Damada evet derken hem şaşkınlığını hemde mutluluğunu gizleyemedi.

Uzun yıllar Düzce’de yazılı ve görsel medya kuruluşlarında gazetecilik yapan ve kurduğu şirketi ile hem temizlik hemde korona virüse karşı dezenfekte yapan Aynı zamanda internet haber portalı sahibi Vedat Karaduman, hayatını Doğanlı Eşref Taşhan İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Fatma Maytap ile birleştirmeye karar verdi.

Uzun süre konuşan çift evlenmeye karar verince Vedat Karaduman, Fatma Maytap’ın evinin önünde sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Evlilik teklifi öncesinde arkadaşlarıyla birlikte hazırlık yapan Vedat Karaduman, evlilik teklif edeceği Fatma Maytap’ın evinin önüne gideceği araçları arkadaşlarının yardımıyla süsledi. Ayrıca “Boncuk Sultan Benimle Evlenir misin” afişi de hazırlayan Vedat Karaduman, Fatma Maytap’ın evinin önüne gelince hazırladığı afişi yere koydu. Havai fişekler ve balonlar eşliğinde şaşkınlıkla balkondan olanları izleyen Fatma Maytap ise Vedat Karaduman’ı görünce şaşkınlıkla evinden aşağıya inerek olanları anlamaya çalıştı. Bu esnada da Vedat Karaduman, şaşkınlığını atmaya çalışan Fatma Maytap’a cebinden çıkarttığı alyansı uzatarak evlilik teklifi yaptı. Evlilik teklifini alan Fatma Maytap’ın “Evet” cevabı vermesiyle de çiftin mutluluğuna etraftakiler alkışlarla eşlik etti. 

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.06.2020
22:43

Bunumu haber yaptınız yani çok mu önemli biraz ciddi bir kanal olun ya

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,94
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.