Kızılay Meydanı Esnafı Çözüm Bekliyor

Kızılay Meydanı Esnafı Çözüm Bekliyor

Düzce’nin alışveriş merkezi Kızılay meydanı esnafı sorunlarına çözüm bekliyor.
Düzce’nin en merkezi alanı ve alışverişin merkezi Kızılay Meydanı esnafı, gün içersinde meydandaki daracıuk yollardan geçen araçlardan ve dükkanların önüne park eden otomobillerden dertli.

Daha önce meydan esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Belediye başkanı Faruk Özlü’ye de sorunlarını ilettiklerini belirten meydan esnafı, meydanın araç trafiğine kapatılacağı günleri umutla beklemeye devam ediyor.


Düzce’nin ticaretin en merkezi noktası ve şehrin en eski ticaret alnı olan Kızılay Meydanı esnafları bugünlerde oldukça dertli. Meydana giren otomobiller nedeniyle vatandaşların rahat alışveriş yapamadığından dertlenen meydan esnafı, çözümünü de üretmiş olmasına karşın belediyenin henüz adım atmamasından dolayı umutlarını yitirmiş durumdalar. Kumandalı duba sistemi ile sabah 10’dan ve akşam 10’a kadar meydanın araç trafiğine kapatılmasını isteyen esnaflar böylece vatandaşların daha sorunsuz alışveriş yapacağını belirtirken park eden araçların arkasında kalan dükkanlarının görülmemesinin de önüne geçilebileceğini de ifade ediyorlar. 


Geçtiğimiz aylarda meydan esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Belediye başkanı Dr. Faruk Özlü’ye de sorunlarını ilettiklerini ifade eden, Kızılay Meydanı esnafları, Dr. Faruk Özlü’nün önerilerine sıcak baktığını ancak önerinin, hayata geçirilemediğini söylediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.