81 İlde Örneği Yok!

81 İlde Örneği Yok!

81 İlde Örneği Yok!

Korona virüs salgını başladığı günlerden bu yana ortaya çıkmayan Milletvekilleri, korona virüs tedbirleri çerçevesinde bilgisayar başından yapılan pandemi toplantısında ortaya çıktı. Toplantıda ayrıca AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’de yer alırken diğer il başkanlarının olmaması ise tepkilere neden oldu. Toplantı, vatandaşlar tarafından “Böyle olur kaçakların pandemi toplantısı” olarak değerlendirilirken, diğer il başkanlarının da o toplantıda olması gerektiğini belirten vatandaşlar, ayrıca toplantının Milletvekili Ümit Yılmaz dışında tamamının AK Partili olmasını da eleştirdiler. 

Korona virüsün Düzce’de ilk görüldüğü 1 Nisan tarihinden beri ortalarda görünmeyen AK Parti Milletvekili Fahri Çakır ile pandemiyi sosyal medya ortamından takip eden Ayşe Keşir, Vali Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında korona virüs tedbirleri çerçevesinde bilgisayar başından yapılan pandemi toplantısında ortaya çıktı. MHP Milletvekili Ümit Yılmaz ile Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’de yapılan toplantıya katılması tepkilere neden oldu. Vali Dr. Zülkif Dağlı ve MHP Milletvekili Ümit Yılmaz dışlında toplantıya katılanların tamamının AK Partili olmasına tepki gösteren vatandaşlar; “Pandemi hepimizin hayatını etkiliyor, toplantı AK Partililerle yapılıyor” diyerek tepki gösterdiler.

Diğer İl Başkanlarının haberi bile olmadı

Ayrıca sadece AK Parti grubunun katıldığı toplantıda diğer il başkanlarının olmadığını da soran vatandaşlar; “Pandemi sadece AK Partilileri değil hepimizi derinden etkiledi. Ancak o toplantıda sadece MHP’den milletvekili Ümit Yılmaz var. Neden diğer partilerin il başkanları yok. Milletvekili olan partinin il başkanı o toplantıda neden yok” diyerek tepki gösterdiler. 

81 İlde örneği yok

Birlik ve beraberliğin sağlanmaya çalışıldığı bu günlerde sadece AK Partililerin yer aldığı Ümit Yılmaz’ın ise Milletvekili olması sıfatıyla katıldığı toplantının 81 ilde tek olduğunu belirten vatandaşlar, toplantıya ayrımcılık yapıldığı gerekçesiyşe yoğun tepki gösterdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.05.2020
20:49

Şaşırdık mı Millet maske ararken derdi varken yoklar yarın biz yok ettik diye ortaya çıkalrlar Düzce halkıda koşa koşa oy verir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,96
Şaşırdık mı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.