Yiğit’in Gözü Yine Başkanlıkta

Yiğit’in Gözü Yine Başkanlıkta

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde koltuğunu MHP’li Rasim Çam’a kaptıran Yığılca eski belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, gözünü yine makam dikti. Siyasetten kopmak istemeyen Yiğit’in daha önce de görev yaptığı İlçe başkanlığını istediği öğrenildi.

Yığılca ilçesi için birçok çalışmaya imza atan, ilçenin tek parkını yapan, yol ve kaldırım çalışması yapan ve özellikle de ilçeye çok tartışılan bir çimento fabrikası kazandıran Muzaffer Yiğit, 2011 yılında başkanlığını yaptığı AK Parti Yığılca İlçe başkanlığını istediği öğrenildi.

31 mart seçimlerinde aldığı ağır yenilgi’nin ardından siyaset sahnesinden kopmak istemeyen Muzaffer Yiğit’in çevresine bu isteğini söylediği de alınan bilgiler arasında yer alıyor.

Siyaseten bittiği dedikodularına maruz kalan Muzaffer Yiğit’in Yığılca İlçe Başkanı olarak görevine devam etmesi de yine Yığılca halkı tarafından bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.4.2019
00:50

Muzaffer başkan yeter artık. Kenarıya çekil ve siyasi hayatına nokta koyup seçmen olarak devam et hayatına. Sevilmiyorsun ki seçilmedin. Hatalar yaptın ki seçilmesin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,74
Esnaf
4.4.2019
13:58

Haber gerçeği yansıtmamaktadır. Yığılca halkı yiğiti istemediği için ak parti kaybetmiştir. Yiğit ve çetesi artık yığılca da istenmiyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,47
Yığılca halkı
4.4.2019
09:44

birkere yığılcanın tek parkı eski belediye başkanı Sayın Hatipoğlu yapmıştır. Yol ve kaldırım her belediye başkanının rant için yaptığı hizmet.çimento fabrikası nimet ve yoksa bir ilçenin köküne kibrit suyu ekmek mi zaman gösterecek.Adamı övecekken yerin dibine sokmuşsunuz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,44
bERK


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.