Yığılca'da Rasim Çam Dönemi

Yığılca'da Rasim Çam Dönemi

Yığılca Belediyesi Başkanlığı devir teslim töreni yapıldı.Rasim Çam koltuğu devraldı.İlk icraatı Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz gibi makam kapısını söktürmek oldu ve makam koltuğunu kaldırdı.

Törene Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Akçakoca Belediye başkanı Okan Yanmaz, eski belediye başkanları partililer ve Yığılcalı vatandaşlar katıldı.

Yığılca Belediyesi önünde yapılan duaların ardından yeni seçilen Belediye Başkanı Rasim Çam, eski Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’ten görevi devraldı.

MYK üyesi Bahadır Alperen, “geçen Cuma bir aradaydık. Dedik ki Allah’ım nasip ederse Belediye alacağız. Bakın Allah nasip etti belediyeyi aldı. Bugün buradayız. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Rasim Çam ise, “halkla aramızda kimse olamaz. Bu nedenle makam kapısını söktürdüm. Seçim çalışmalarımızda halkımız o koltuk adamı değiştiriyor dediler bende kaldırttım. Eski başkanımız Muzaffer Yiğit’e yeni yaşamında mutluluk ve huzur diliyorum. Yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.4.2019
21:52

İşi şova çevirdiniz abartmayın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,31
Sıktı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.