Herşey şeffaf

Herşey şeffaf

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesini tercih eden öğrenciler arasında yerleştirmeler sırasında torpil yapıldığı iddia edildi. 


Düzce Üniversitesi Yönetim Kurulu mevzuata ve ilan edilen kılavuza dayalı yerleştirme yapmak üzere harekete geçti ve yerleştirme sonuçları tercih sıralamasına ve yerleştirme puanına göre açıklandı. 

 

YETENEK SINAVI TEK KRİTER DEĞİL


Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine yerleşmek isteyen öğrencilerin geçtiğimiz hafta yapılan yetenek sınavları sonucunda aldıkları parkur puanları 4 gün önce açıklandı. Ancak bunu yerleştirme sırası olarak algılayan bazı öğrenci ve veliler 06 Eylül 2019 (bugün) tarihinde açıklanan yerleştirme sonuçlarını gördüklerinde BESYO’ya torpille öğrenci alındığını iddia ettiler.
Oysa Düzce Üniversitesi Yönetim Kurulu, 5 Eylül 2019 tarihli toplantısında öğrenci yerleştirmelerini öğrencilerin tercih sıralarını ve puanlarını tek tek inceleyerek ve kılavuzda belirtilen şartlara göre düzenledi.  Sonuçlar tercih sıraları ve yerleştirme puanları ile birlikte şeffaflıkla ilan edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.