EML MEZUNLAR DERNEĞİNDEN BÜYÜK ADIM

EML MEZUNLAR DERNEĞİNDEN BÜYÜK ADIM

Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi Başkanlığı ile yapılan protokolle, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarına teknik personel ?işçi alımlarında öncelik tanınacak. EML Mezunlar Derneği okulu tercih eden ilk 150 öğrencinin 1 yıllık yemek masraflarını karşılayacak.

Düzce Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Düzce?de lise çağına gelen öğrenciler ve velilere çağrıda bulunmak amacıyla bir araya geldiler. Dernek Başkanı Orhan Acar, Okulun eğitim durumu hakkında bilgi veren bölgenin önemli okullarından biri olduğunu vurguladı.

Acar, ?48 yıldır eğitim veren okulumuz alt yapısı, uzman kadrosu ve gelişmiş makine ekipmanlarıyla bölgemizin en önemli okuludur. Ayrıca Avrupa Birliği projelerinde ülkemizin lider okullarından biridir. 8 alan 21 dalda eğitim veren okulumuz 20 Bine yaklaşan mezun sayısı ile bölgemizdeki tüm fabrikaların ara personel ihtiyacını çözmektedir.? Dedi.

OSB Başkanlığı ve Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yapılan protokol gereği bölgedeki fabrikaların okulun mezunlarına öncelik tanıyacağını söyleyen Acar, okulu tercih edecek ilk 150 öğrenciye de güzel bir müjde verdi.

Acar, ?Mesleğini seç, hayatta bir adım öne geç sloganıyla gençlerimizin bir an önce iş hayatına atılmalarını tavsiye ediyoruz. Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği olarak, okulumuzu tercih edecek ilk 150 öğrencimizin 1 yıllık yemek masraflarını karşılamayı taahhüt ediyoruz.? Şeklinde konuştu.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ise, bütün fabrikaların olmazsa olmazının nitelikli eleman olduğunun altını çizdi, mesleki okullardan mezun olan öğrencilerin teknik anlamda kazanılmasında faydaları olmasından guru duyacaklarını belirtti.

Dernek kurucu üyesi işadamı Şemsi Durdu, endüstri meslek lisesinin kendilerin kattığı artıları anlattı, mesleki okullardan yetişen çok değerli işadamları ve sanayiciler olduğunu söylerken, ? altın bileziğin adresi mesleki eğitimdir? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.