Şükran Öney Anaokulu Öğrencileri Tıp Bayramını Kutladı

Şükran Öney Anaokulu Öğrencileri Tıp Bayramını Kutladı

Şükran Öney Anaokulu Bilim Sınıfı Öğrencileri Düzce Atatürk Devlet hastanesini ziyaret ederek tüm doktor ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. Minik Öğrenciler sınıflarında gece gündüz demeden insanların yaşam kalitesini yükseltmek ve daha sağlıklı bir hayat sağlamak için onurlu ve kutsal görevi emekle, sevgiyle, bilgiyle, şevkatle, çalışan tüm sağlık çalışanları için kendi elleriyle kurabiyeler hazırladılar.

Hazırladıkları bu kurabiyeleri Düzce Atatürk Devlet hastanesi Başhekim Yardımcısı Hümeyra Bayram Akcan, Başhekim Yardımcısı Volkan Temi, Müdür Yardımcısı Sinan Özkurt, başhemşire Ebru Yavuz’u makamlarında ziyaret edip Tıp bayramlarını kutlayarak hediye ettiler. Hastaneyi gezen minikler, Dahiliye ve Çocuk servisindeki doktorları ziyaret ederek sağlıklı yaşam hakkında bilgiler aldılar.
       

 Okul Müdürü Emine Taşlı; Şükran Öney Anaokulu olarak 20 doktor ve 12 sağlık çalışanı velilerimiz başta olmak üzere büyük özveri ile çalışan tüm doktor ve sağlık çalışanlarının günlerini minik öğrencilerimiz ile gönülden kutluyoruz. dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.