Düzce’de bir ilk: Uluslar arası Sosyal Girişimcilik Zirvesi

Düzce’de bir ilk: Uluslar arası Sosyal Girişimcilik Zirvesi

Düzce Genç Girişimciler Kurulu önderliğinde Düzce’de bir ilk gerçekleştirilecek. 18 Ülkeden gelecek katılımcılar ile 7 Ağustosta Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirilecek. 

18 farklı ülkeden katılımcının olduğu uluslar arası sosyal girişimcilik zirvesi 7 Ağustos Çarşamba günü saat 14’de gerçekleştirilecek olan eğitim Düzce Ticaret Odası konferans salonun gerçekleştirilecek. Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Erdem’in organize ettiği etkinlikte Sosyal Girişimcilik konuşulacak.

Düzce Üniversitesi’nin girişimcilik ekosistemine sunduğu katkıların çok büyük olduğunu dile getiren Başkan Ahmet Serdar Erdem, farklı ülkelerde ve farklı kültürlerde sosyal girişimciliğin hangi noktada olduğunu ve neler yapıldığının inceleneceği etkinliğe katılmak isteyenlerin etkinliğe katılabileceğini belirtti. Etkinliğe Tunus, Çin, Pakistan, Cezayir, Gürcistan, Hong Kong, İtalya, Hindistan, Kırgısiztan, İspanya, Kanada, Romanya, Birleşik Krallık, Endonezya, Yunanistan, Fas, Mısır ve Türkiye’den katılımcılar gelecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.